halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİ ETÜT MERKEZİ HEM HAVALI HEM BAŞARILI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.10.2023 - 11:51, Güncelleme: 13.10.2023 - 11:51 1896+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ ETÜT MERKEZİ HEM HAVALI HEM BAŞARILI

Akdeniz Belediyesi’nin, Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katında hizmete açtığı Etüt Merkezi’nde ücretsiz üniversite hazırlık kursu gören öğrenciler, hem kaliteli eğitim alıyor hem de Mersin manzarasının tadını çıkarıyor.

Geçtiğimiz yıl sınava giren öğrencilerden 46’sının 4 yıllık; 81’inin de 2 yıllık bölüm kazandığı etüt merkezi, gençleri hayalini kurdukları üniversitelerle buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ve Metropol Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katta hizmet veren Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezi’nde yeni eğitim-öğretim dönemi içinde lise mezunu öğrencilere eşit ağırlık ve sayısal alanlarda, uzman eğitmenler gözetiminde ücretsiz üniversite sınavına hazırlık kursu veriliyor. Mersin Halk Eğitim Merkezi’nin de işbirliğinde verilen kurslar sayesinde sınavlara hazırlanan, eğitimde sağlanan fırsat eşitliği sayesinde sınava hazırlanan yaşıtlarıyla rekabet etme fırsatı yakalayan öğrenciler, tıp fakültesi, hukuk, mühendislik gibi çeşitli bölümleri rahatlıkla kazanıyor. Merkezde aldığı kursun ardından sınava giren öğrencilerden 46’sı lisans, 81’i de ön lisans olmak üzere toplamda 127 öğrenci üniversitelerin farklı bölümlerini kazandı. 336 öğrenciye hizmet veriliyor Hizmete açıldığı günden bu yana yüzlerce gencin üniversite hayalini gerçeğe dönüştüren Etüt Merkezi’nde; rehberlik hizmetinden deneme sınavlarına, kaynak kitap ve set desteğinden eğitim kartına, kültür gezileri ve gençlik kamplarına dek farklı birçok aktivite de öğrencilere sunuluyor. Bu yıl içinde 9 eşit ağırlık, 5 de sayısal olmak üzere toplam 14 sınıfta 336 öğrenciye hizmet veren Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezi, hem sahip olduğu manzarası hem de eğitim kalitesiyle dikkat çekiyor. “Manzarası ve sessizliği bizi motive ediyor” Akdeniz Belediyesinin ücretsiz sağladığı bu imkândan yaklaşık 1 haftadır yararlandığını söyleyen öğrencilerden Barış Berfan Gültekin, verilen eğitimden ve öğretmenlerinden çok memnun olduğunu ifade etti. Etüt merkezinin manzarasının kendilerini motive ettiğini ve ders aralarında manzaranın tadını çıkardıklarını dile getiren Gültekin; gökdelen binasının 29’uncu katında oldukları için dışarısıyla bağlantılarının olmadığına dikkat çekerek; “Çok rahatsız edilmiyoruz, neredeyse hiç ses de olmuyor. Dolayısıyla derslerimize odaklanabiliyoruz. Ücretsiz olmasına rağmen diğer dershanelerle arasında fark yok. Hatta daha kaliteli bir eğitim alabiliyoruz” dedi. “Öğretmenlerimizin ders anlatımı çok kaliteli” Hemşirelik bölümünü kazanmayı hedeflediğini dile getiren Ayşe Deniz de şunları söyledi: “Etüt Merkezimizden çok memnunum. Ayrıca hocalarımızın ders anlatma kalitesi çok yüksek. Konum olarak da çok güzel bir yerdeyiz. Bu hizmeti veren Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a çok teşekkür ederim.” Üniversite hazırlık kursuna bu yıl başladığını ifade eden Sude Demir adlı öğrenci ise, etüt merkezinden çok memnun olduğunu, derslerin gayet verimli geçtiğini ve hocaların üzerlerine çok düştüğünü anlattı. Manzaranın tadını çıkardıklarını da söyleyen Demir, her fırsatta fotoğraf ve video çektiklerini sözlerine ekledi.
Akdeniz Belediyesi’nin, Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katında hizmete açtığı Etüt Merkezi’nde ücretsiz üniversite hazırlık kursu gören öğrenciler, hem kaliteli eğitim alıyor hem de Mersin manzarasının tadını çıkarıyor.

Geçtiğimiz yıl sınava giren öğrencilerden 46’sının 4 yıllık; 81’inin de 2 yıllık bölüm kazandığı etüt merkezi, gençleri hayalini kurdukları üniversitelerle buluşturmaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ve Metropol Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katta hizmet veren Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezi’nde yeni eğitim-öğretim dönemi içinde lise mezunu öğrencilere eşit ağırlık ve sayısal alanlarda, uzman eğitmenler gözetiminde ücretsiz üniversite sınavına hazırlık kursu veriliyor. Mersin Halk Eğitim Merkezi’nin de işbirliğinde verilen kurslar sayesinde sınavlara hazırlanan, eğitimde sağlanan fırsat eşitliği sayesinde sınava hazırlanan yaşıtlarıyla rekabet etme fırsatı yakalayan öğrenciler, tıp fakültesi, hukuk, mühendislik gibi çeşitli bölümleri rahatlıkla kazanıyor. Merkezde aldığı kursun ardından sınava giren öğrencilerden 46’sı lisans, 81’i de ön lisans olmak üzere toplamda 127 öğrenci üniversitelerin farklı bölümlerini kazandı.

336 öğrenciye hizmet veriliyor

Hizmete açıldığı günden bu yana yüzlerce gencin üniversite hayalini gerçeğe dönüştüren Etüt Merkezi’nde; rehberlik hizmetinden deneme sınavlarına, kaynak kitap ve set desteğinden eğitim kartına, kültür gezileri ve gençlik kamplarına dek farklı birçok aktivite de öğrencilere sunuluyor. Bu yıl içinde 9 eşit ağırlık, 5 de sayısal olmak üzere toplam 14 sınıfta 336 öğrenciye hizmet veren Akdeniz Belediyesi Etüt Merkezi, hem sahip olduğu manzarası hem de eğitim kalitesiyle dikkat çekiyor.

“Manzarası ve sessizliği bizi motive ediyor”

Akdeniz Belediyesinin ücretsiz sağladığı bu imkândan yaklaşık 1 haftadır yararlandığını söyleyen öğrencilerden Barış Berfan Gültekin, verilen eğitimden ve öğretmenlerinden çok memnun olduğunu ifade etti. Etüt merkezinin manzarasının kendilerini motive ettiğini ve ders aralarında manzaranın tadını çıkardıklarını dile getiren Gültekin; gökdelen binasının 29’uncu katında oldukları için dışarısıyla bağlantılarının olmadığına dikkat çekerek; “Çok rahatsız edilmiyoruz, neredeyse hiç ses de olmuyor. Dolayısıyla derslerimize odaklanabiliyoruz. Ücretsiz olmasına rağmen diğer dershanelerle arasında fark yok. Hatta daha kaliteli bir eğitim alabiliyoruz” dedi.

“Öğretmenlerimizin ders anlatımı çok kaliteli”

Hemşirelik bölümünü kazanmayı hedeflediğini dile getiren Ayşe Deniz de şunları söyledi: “ Etüt Merkezimizden çok memnunum. Ayrıca hocalarımızın ders anlatma kalitesi çok yüksek. Konum olarak da çok güzel bir yerdeyiz. Bu hizmeti veren Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a çok teşekkür ederim.”

Üniversite hazırlık kursuna bu yıl başladığını ifade eden Sude Demir adlı öğrenci ise, etüt merkezinden çok memnun olduğunu, derslerin gayet verimli geçtiğini ve hocaların üzerlerine çok düştüğünü anlattı. Manzaranın tadını çıkardıklarını da söyleyen Demir, her fırsatta fotoğraf ve video çektiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.