halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ENGİN İLK 500’E GİREN MERSİN FİRMALARINI KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.09.2023 - 11:04, Güncelleme: 27.09.2023 - 11:04 1703+ kez okundu.
 

BAŞKAN ENGİN İLK 500’E GİREN MERSİN FİRMALARINI KUTLADI

MESİAD Başkanı Hasan Engin, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) listesinde Mersin’den 11 firmanın girmiş olduğunu söyleyerek kutlama mesajı yayınladı

Yayınlanan listede; MESİAD Üyeleri, Aves Enerji Yağ ve Gıda Sanayi A.Ş., Arbel Bakliyat Hububat San. ve Tic. A.Ş., Teknopanel Çatı ve Cephe Panelleri Üretim San. ve Tic. A.Ş., Çimsa Çimento San. ve Tic. A.Ş., Durum Gıda San. ve Tic. A.Ş., Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş.’nin yanı sıra Mersin firmaları Başhan Tarımsal Ürünleri Pazarlama San. ve Dış Tic. A.Ş., Memişoğlu Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Armada Gıda Tic. San. A.Ş., Yılbor Boru Plastik Petrol San. ve Tic. A.Ş., Medcem Madencilik ve Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş., Yıldız Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş., Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş., Hayat Kimya Sanayi A.Ş., Toros Tarım San. ve Tic. A.Ş., Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş., Yayla Agro Gıda Sanayi ve Nakliyat A.Ş.’nin yer aldığı bilgisini veren Başkan Engin, Türk sanayisine ve ekonomisine büyük katkı sunan tüm firmaları başarılarından dolayı kutladığını söyledi. Firmalarımızın yaptıkları yatırımlar, sağladıkları istihdam ile Türkiye’nin öncü sanayicileri olduğunun altını çizen Başkan Engin, “Aralarında üye firmalarımızın da bulunduğu firmalarımız çok önemli bir başarıya imza atmışlardır. Mersin’ in gururları olarak nitelendirebileceğimiz 11 firmayı tebrik ediyor, Mersin ve bölge ekonomisine değer katan firmalarımızı kutluyorum. Yaşanan tüm ekonomik sıkıntılara rağmen üretimin içerisinde yer alıyorlar, ülke ekonomisine üretim, istihdam ve ihracat alanlarında katkı sunuyorlar” dedi. Başkan Engin, Mersin firmalarımızın İSO 500 listesinde artması temenni ederek, firmalarımızın ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.
MESİAD Başkanı Hasan Engin, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) listesinde Mersin’den 11 firmanın girmiş olduğunu söyleyerek kutlama mesajı yayınladı

Yayınlanan listede; MESİAD Üyeleri, Aves Enerji Yağ ve Gıda Sanayi A.Ş., Arbel Bakliyat Hububat San. ve Tic. A.Ş., Teknopanel Çatı ve Cephe Panelleri Üretim San. ve Tic. A.Ş., Çimsa Çimento San. ve Tic. A.Ş., Durum Gıda San. ve Tic. A.Ş., Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş.’nin yanı sıra Mersin firmaları Başhan Tarımsal Ürünleri Pazarlama San. ve Dış Tic. A.Ş., Memişoğlu Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti., Armada Gıda Tic. San. A.Ş., Yılbor Boru Plastik Petrol San. ve Tic. A.Ş., Medcem Madencilik ve Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş., Yıldız Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş., Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş., Hayat Kimya Sanayi A.Ş., Toros Tarım San. ve Tic. A.Ş., Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş., Yayla Agro Gıda Sanayi ve Nakliyat A.Ş.’nin yer aldığı bilgisini veren Başkan Engin, Türk sanayisine ve ekonomisine büyük katkı sunan tüm firmaları başarılarından dolayı kutladığını söyledi.

Firmalarımızın yaptıkları yatırımlar, sağladıkları istihdam ile Türkiye’nin öncü sanayicileri olduğunun altını çizen Başkan Engin, “Aralarında üye firmalarımızın da bulunduğu firmalarımız çok önemli bir başarıya imza atmışlardır. Mersin’ in gururları olarak nitelendirebileceğimiz 11 firmayı tebrik ediyor, Mersin ve bölge ekonomisine değer katan firmalarımızı kutluyorum. Yaşanan tüm ekonomik sıkıntılara rağmen üretimin içerisinde yer alıyorlar, ülke ekonomisine üretim, istihdam ve ihracat alanlarında katkı sunuyorlar” dedi.

Başkan Engin, Mersin firmalarımızın İSO 500 listesinde artması temenni ederek, firmalarımızın ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.