halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN YEŞİL TARSUS’A BİR HALKA DAHA

Gündem 07.06.2023 - 14:55, Güncelleme: 12.06.2023 - 05:59 1552+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN YEŞİL TARSUS’A BİR HALKA DAHA

Tarsus Belediyesi “1 Her Gün Bir Açılış” mottosuyla kente sağlık, kültür, eğitim ve sosyal alanlarda eserler kazandırmaya devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile yeşil alan miktarı her geçen gün artıyor.

Bu kapsamda Altaylılar ve Şehitler Tepesi Mahallelerine kazandırılan yeşil alan ve korulukların açılış töreni gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan göreve geldiğinden bu yana kişi başına düşen yeşil miktarını artırarak Tarsus’un kaderini değiştiriyor. Kent genelinde bin 500 günde 197 bin metrekare yeşil alan kazandırıldı. Son olarak da Tarsus’ta tamamlanan koruluk alanları hizmete açıldı. Başkan Bozdoğan törendeki konuşmasında, Tarsus’u yeşili bol bir kent yapmaya kararlı olduklarını söyledi.   “YEŞİL ALANLARIMIZ İLE TARSUS’UMUZ ADETA NEFES ALIYOR” Başkan Bozdoğan Tarsus’ta yeşil alan miktarını arttırmak için çalıştıklarını ifade ederek“ Daha Yeşil Bir Tarsus” sloganıyla çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Hedefimiz 400 dönüm yeşil alan bir kentte yeşil alan miktarının artması çok önemli. Yeşil alan ne kadar çok olursa geleceğe o kadar yatırım olur. Biz hekim olarak iyi olmayı ruhsal ve bedensel iyilik olarak tanımlamayız, iyi çevre koşullarında ruhsal ve bedensel iyilik deriz. Çevre koşulları da sağlık için çok önemli. Yerel yöneticilerin boynunun borcu olmalı. Şu ana kadar kentimize 45 park ve 50 koruluk kazandırdık. Bu sayılar biz göreve gelmeden önce çok azdı. Koruluk sayısı sıfırdı. 2019'dan bugüne kentimize 27 futbol sahası büyüklüğünde 197 bin m2 aktif yeşil alan kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Betonlaşan değil, çiçek açan ve yeşillenen bir Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz. Yeşil alanlarımız ile Tarsus’umuz adeta nefes alıyor. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Tarsus Belediyesi “1 Her Gün Bir Açılış” mottosuyla kente sağlık, kültür, eğitim ve sosyal alanlarda eserler kazandırmaya devam ediyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile yeşil alan miktarı her geçen gün artıyor.

Bu kapsamda Altaylılar ve Şehitler Tepesi Mahallelerine kazandırılan yeşil alan ve korulukların açılış töreni gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan göreve geldiğinden bu yana kişi başına düşen yeşil miktarını artırarak Tarsus’un kaderini değiştiriyor. Kent genelinde bin 500 günde 197 bin metrekare yeşil alan kazandırıldı. Son olarak da Tarsus’ta tamamlanan koruluk alanları hizmete açıldı. Başkan Bozdoğan törendeki konuşmasında, Tarsus’u yeşili bol bir kent yapmaya kararlı olduklarını söyledi.

 

“YEŞİL ALANLARIMIZ İLE TARSUS’UMUZ ADETA NEFES ALIYOR”

Başkan Bozdoğan Tarsus’ta yeşil alan miktarını arttırmak için çalıştıklarını ifade ederek“ Daha Yeşil Bir Tarsus” sloganıyla çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara yeni yaşam alanları sunmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Hedefimiz 400 dönüm yeşil alan bir kentte yeşil alan miktarının artması çok önemli. Yeşil alan ne kadar çok olursa geleceğe o kadar yatırım olur. Biz hekim olarak iyi olmayı ruhsal ve bedensel iyilik olarak tanımlamayız, iyi çevre koşullarında ruhsal ve bedensel iyilik deriz. Çevre koşulları da sağlık için çok önemli. Yerel yöneticilerin boynunun borcu olmalı. Şu ana kadar kentimize 45 park ve 50 koruluk kazandırdık. Bu sayılar biz göreve gelmeden önce çok azdı. Koruluk sayısı sıfırdı. 2019'dan bugüne kentimize 27 futbol sahası büyüklüğünde 197 bin m2 aktif yeşil alan kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruzBetonlaşan değil, çiçek açan ve yeşillenen bir Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz. Yeşil alanlarımız ile Tarsus’umuz adeta nefes alıyor. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.