halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER’İ AĞIRLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.04.2024 - 15:18, Güncelleme: 16.04.2024 - 15:18 775 kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER’İ AĞIRLADI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Başkan Boltaç, Tarsus’ta Başkan Seçer ile birlikte uyumla, huzurla ve memnuniyetle güzel işlere imza atacaklarını belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta yüksek bir oy oranıyla Tarsus Belediye Başkanı seçilen Ali Boltaç’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında Tarsus Belediyesi bando takımı eşliğinde törenle karşılanan Başkan Seçer, bu kente olan bağlılığını bir kez daha vurguladı. Başkan Ali Boltaç ile birlikte Tarsus’ta güzel işlere imza atacaklarını her fırsatta dile getiren Başkan Seçer ziyarette kentler arası uyumun ve iş birliğinin önemine vurgu yaptı. UYUMLA, HUZURLA, MEMNUNİYETLE TARSUS İÇİN ÇALIŞACAĞIZ MESAJI VERİLDİ Başkan Boltaç, ziyaretin birlikte güzel işlere imza atma ve Tarsus'un potansiyelini daha da yükseltme fırsatı olduğunu belirtti. Özellikle, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile güçlerini birleştirerek, Tarsus'un altyapı, kültür ve sosyal hizmetler gibi alanlarda daha da gelişeceğini ifade etti. Başkan Seçer ise, Tarsus'un potansiyelini ve önemini vurgulayarak, birlikte çalışmanın kentlerin güçlenmesine ve halkın refahının artmasına katkı sağlayacağını dile getirdi. “TARSUS MAKAM MEVKİ İMKÂN BARINDIRMADAN KENDİMİZİ TESLİM EDECEĞİMİZ VATANIMIZDIR” Görüşme sonunda Başkan Seçer, "Hem şahsınızın 5 yıllık meclis üyeliği deneyimi var, Mersin Büyükşehir Belediyesi yanınızda, her zaman destek olacağız. Tarsus’a ilişkin tüm projelerde Ali Başkan da yer aldı, hem proje hem uygulama olarak. Mersin’in her bölgesine adaletli hizmet götürdüğümüzden kimsenin şüphesi yok. Tarsus bizim üzerimizde makam mevki imkân barındırmadan kendimizi teslim edeceğimiz vatanımızdır. Tarsus bizden haklı olarak hizmet bekleyecektir, pozitif bakış bekleyecektir düsturumuz adalettir. İş birliğini çok önemsiyorum. Hemen harekete geçmeyi bekliyoruz. Her şey Tarsus’umuz için, Mersinimiz için. Herkese başarılar diliyorum, başarılı beş yıl diliyorum.” dedi. “TEK BİR GAYEMİZ VAR TOPLUMSAL MENFAAT” Başkan Boltaç ise “Tarsus’un dört bir yanına bu birlikle hizmetin en güzelini ulaştıracağız. Tarsus için hep birlikte çok çalışacağız. Meclis üyelerimiz de burada. Uyumla, huzurla yol memnuniyete çıkar dedik, Tarsus’ta uyumu sağladık. Tek bir gayemiz var toplumsal menfaat, mal da onların mülk de onların, milletin bütçesini millete hizmet ederek ödemek istiyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımızın bilgisinden deneyiminden, birikiminden faydalanarak uyumla iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz” diyerek, ortak bir vizyon ve kararlılıkla hareket edeceklerini vurguladı.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Başkan Boltaç, Tarsus’ta Başkan Seçer ile birlikte uyumla, huzurla ve memnuniyetle güzel işlere imza atacaklarını belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’ta yüksek bir oy oranıyla Tarsus Belediye Başkanı seçilen Ali Boltaç’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında Tarsus Belediyesi bando takımı eşliğinde törenle karşılanan Başkan Seçer, bu kente olan bağlılığını bir kez daha vurguladı. Başkan Ali Boltaç ile birlikte Tarsus’ta güzel işlere imza atacaklarını her fırsatta dile getiren Başkan Seçer ziyarette kentler arası uyumun ve iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

UYUMLA, HUZURLA, MEMNUNİYETLE TARSUS İÇİN ÇALIŞACAĞIZ MESAJI VERİLDİ

Başkan Boltaç, ziyaretin birlikte güzel işlere imza atma ve Tarsus'un potansiyelini daha da yükseltme fırsatı olduğunu belirtti. Özellikle, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile güçlerini birleştirerek, Tarsus'un altyapı, kültür ve sosyal hizmetler gibi alanlarda daha da gelişeceğini ifade etti. Başkan Seçer ise, Tarsus'un potansiyelini ve önemini vurgulayarak, birlikte çalışmanın kentlerin güçlenmesine ve halkın refahının artmasına katkı sağlayacağını dile getirdi.

TARSUS MAKAM MEVKİ İMKÂN BARINDIRMADAN KENDİMİZİ TESLİM EDECEĞİMİZ VATANIMIZDIR”

Görüşme sonunda Başkan Seçer, "Hem şahsınızın 5 yıllık meclis üyeliği deneyimi var, Mersin Büyükşehir Belediyesi yanınızda, her zaman destek olacağız. Tarsus’a ilişkin tüm projelerde Ali Başkan da yer aldı, hem proje hem uygulama olarak. Mersin’in her bölgesine adaletli hizmet götürdüğümüzden kimsenin şüphesi yok. Tarsus bizim üzerimizde makam mevki imkân barındırmadan kendimizi teslim edeceğimiz vatanımızdır. Tarsus bizden haklı olarak hizmet bekleyecektir, pozitif bakış bekleyecektir düsturumuz adalettir. İş birliğini çok önemsiyorum. Hemen harekete geçmeyi bekliyoruz. Her şey Tarsus’umuz için, Mersinimiz için. Herkese başarılar diliyorum, başarılı beş yıl diliyorum.” dedi.

“TEK BİR GAYEMİZ VAR TOPLUMSAL MENFAAT”

Başkan Boltaç ise “Tarsus’un dört bir yanına bu birlikle hizmetin en güzelini ulaştıracağız. Tarsus için hep birlikte çok çalışacağız. Meclis üyelerimiz de burada. Uyumla, huzurla yol memnuniyete çıkar dedik, Tarsus’ta uyumu sağladık. Tek bir gayemiz var toplumsal menfaat, mal da onların mülk de onların, milletin bütçesini millete hizmet ederek ödemek istiyoruz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımızın bilgisinden deneyiminden, birikiminden faydalanarak uyumla iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz” diyerek, ortak bir vizyon ve kararlılıkla hareket edeceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.