halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

"5. AKIL VE ZEKA OYUNLARI" ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Eğitim 13.04.2023 - 13:09, Güncelleme: 13.04.2023 - 13:09 4590+ kez okundu.
 

"5. AKIL VE ZEKA OYUNLARI" ÖDÜL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Ali Hamza PEHLİVAN'ın teşrifleri ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA'nın katılımlarıyla 5. Akıl ve Zeka Oyunları Ödül Töreni, Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Mersin Valiliğimiz himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen, 11 ilçemizde dereceye giren 110 ve Hatay Kırıkhan'dan gelen 2 misafir öğrencimiz olmak üzere toplam 112 öğrencimizin katıldığı 5. Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması'nda farklı kategorilerde ve farklı kademelerde  30 öğrencimiz ödüle layık görüldü. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA, "Evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Eğitim öğretim sürecinde evlatlarımızın akademik başarı yanında farklı disiplinlerde de mücadele ettiklerini, kendilerini ortaya koyduklarını ve başarılı olduklarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Yarışmaya katılan tüm evlatlarımızı, çok değerli velilerimizi ve kıymetli meslektaşlarımızı tebrik ediyor, emeklerinden dolayı onlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Allah her zaman böyle mutlu günlerde buluşmayı nasip etsin, evlatlarımızın başarıları daim olsun." dedi. İlimizde derece giren öğrencilerimiz 19-20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek "5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması"na katılarak ilimizi temsil edeceklerdir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.  
Ali Hamza PEHLİVAN'ın teşrifleri ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA'nın katılımlarıyla 5. Akıl ve Zeka Oyunları Ödül Töreni, Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Mersin Valiliğimiz himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen, 11 ilçemizde dereceye giren 110 ve Hatay Kırıkhan'dan gelen 2 misafir öğrencimiz olmak üzere toplam 112 öğrencimizin katıldığı 5. Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması'nda farklı kategorilerde ve farklı kademelerde  30 öğrencimiz ödüle layık görüldü.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem KOCA, "Evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Eğitim öğretim sürecinde evlatlarımızın akademik başarı yanında farklı disiplinlerde de mücadele ettiklerini, kendilerini ortaya koyduklarını ve başarılı olduklarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Yarışmaya katılan tüm evlatlarımızı, çok değerli velilerimizi ve kıymetli meslektaşlarımızı tebrik ediyor, emeklerinden dolayı onlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Allah her zaman böyle mutlu günlerde buluşmayı nasip etsin, evlatlarımızın başarıları daim olsun." dedi.

İlimizde derece giren öğrencilerimiz 19-20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek "5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması"na katılarak ilimizi temsil edeceklerdir. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.