halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SAZAN SARMALI YÖNTEMİYLE DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.01.2024 - 09:57, Güncelleme: 25.01.2024 - 09:57 5255+ kez okundu.
 

SAZAN SARMALI YÖNTEMİYLE DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Ekiplerimizin Dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik takip ve çalışmalar neticesinde, Dolandırıcılık yaptığı tespit edilen N.Ç ve S.D isimli şahıs yakalandı.

Ekiplerimizin Dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik takip ve çalışmalar neticesinde, Dolandırıcılık yaptığı tespit edilen N.Ç ve S.D isimli şahsın,  bir banka şubesine para çekmeye gittiği , hesabına yaklaşık 1 milyon TL para havale edildiği tespit edilmiş, paranın Sazan sarmalı yöntemiyle bir vatandaşı dolandırdıkları anlaşılmış, paraya ivedilikle bloke koydurularak çekilmesi engellenerek, vatandaşın parası kurtarılmıştır. Yaklaşık 3 Milyon Dolandırıcılık olayına karıştıkları tespit edilen N.Ç , S.D İsimli şahıslar ekiplerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Adliyeye Mevcutlu sevk edilen N.Ç ve S.D isimli şahıslar TUTUKLANARAK Cezaevine teslim edilmişlerdir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.
Ekiplerimizin Dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik takip ve çalışmalar neticesinde, Dolandırıcılık yaptığı tespit edilen N.Ç ve S.D isimli şahıs yakalandı.

Ekiplerimizin Dolandırıcılık yapan şahıslara yönelik takip ve çalışmalar neticesinde, Dolandırıcılık yaptığı tespit edilen N.Ç ve S.D isimli şahsın,  bir banka şubesine para çekmeye gittiği , hesabına yaklaşık 1 milyon TL para havale edildiği tespit edilmiş, paranın Sazan sarmalı yöntemiyle bir vatandaşı dolandırdıkları anlaşılmış, paraya ivedilikle bloke koydurularak çekilmesi engellenerek, vatandaşın parası kurtarılmıştır.

Yaklaşık 3 Milyon Dolandırıcılık olayına karıştıkları tespit edilen N.Ç , S.D İsimli şahıslar ekiplerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Adliyeye Mevcutlu sevk edilen N.Ç ve S.D isimli şahıslar TUTUKLANARAK Cezaevine teslim edilmişlerdir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.