halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYESİ MECLİSİ YENİ DÖNEME HAZIR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.04.2024 - 18:50, Güncelleme: 10.04.2024 - 18:50 1688 kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ MECLİSİ YENİ DÖNEME HAZIR

Tarsus Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısı, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis Toplantısı’nda belediye meclisi divan katipliğine divan katibi seçimi,  meclis başkan vekilliği seçimi, daimi encümen üyeliği seçimi, birliklere üye seçimi, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti üye seçimi ve ihtisas komisyonlarına üye seçimi yapıldı. Tarsus Belediyesi Meclisinde gizli oylama ile yapılan seçimlerde ilk olarak Belediye Meclisi Divan Kâtipliği’ne Hülya Midem ve Selçuk Aykut,  Meclis 1. ve 2. Başkan Vekilliğine Ali Uyan ve Şerif Durmaz, Daimi Encümen Üyeliği’ne Musa Ceylan, Ali Pektaş ve Elif Karaman, Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği Meclisine Mehmet Sarı ve  Hamdiye Kırıcı, Tarihi Kentler Birliği Meclisi’ne Celal Tezel, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi’ne  Ali Şanlı, Ferudun Ergül ve Ali Pektaş, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetine Veyis Avcı, Hakan İlhan ve Şerif Durmaz, seçildi. Meclis toplantısında ayrıca İhtisas Komisyonu’nda yer alan Plan Bütçe Komisyonuna Ali Şanlı, Elif Karaman, Muzaffer Sadık Güngör, Muharrem Şimşek, Hüseyin Güzey, İmar Komisyonuna ise Hakan İlhan, Orhun Çakır, Faik Altın, Emin Orkun Yılık ve Cemal Balkaya seçildi. Başkan Ali Boltaç, seçilen üyelere hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, alınan kararların kente hayırlı olmasını diledi.
Tarsus Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısı, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç başkanlığında gerçekleştirildi.

Meclis Toplantısı’nda belediye meclisi divan katipliğine divan katibi seçimi,  meclis başkan vekilliği seçimi, daimi encümen üyeliği seçimi, birliklere üye seçimi, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti üye seçimi ve ihtisas komisyonlarına üye seçimi yapıldı.

Tarsus Belediyesi Meclisinde gizli oylama ile yapılan seçimlerde ilk olarak Belediye Meclisi Divan Kâtipliği’ne Hülya Midem ve Selçuk Aykut,   Meclis 1. ve 2. Başkan Vekilliğine Ali Uyan ve Şerif Durmaz, Daimi Encümen Üyeliği’ne Musa Ceylan, Ali Pektaş ve Elif Karaman, Mersin ve Çevresi Turizm Alanı Altyapı Hizmet Birliği Meclisine Mehmet Sarı ve  Hamdiye Kırıcı, Tarihi Kentler Birliği Meclisi’ne Celal Tezel, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi’ne  Ali Şanlı, Ferudun Ergül ve Ali Pektaş, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetine Veyis Avcı, Hakan İlhan ve Şerif Durmaz, seçildi.

Meclis toplantısında ayrıca İhtisas Komisyonu’nda yer alan Plan Bütçe Komisyonuna Ali Şanlı, Elif Karaman, Muzaffer Sadık Güngör, Muharrem Şimşek, Hüseyin Güzey, İmar Komisyonuna ise Hakan İlhan, Orhun Çakır, Faik Altın, Emin Orkun Yılık ve Cemal Balkaya seçildi.

Başkan Ali Boltaç, seçilen üyelere hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak, alınan kararların kente hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.