halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SARI'DAN 19 MAYIS KUTLAMASI

Gündem 17.05.2023 - 16:43, Güncelleme: 17.05.2023 - 16:43 1304+ kez okundu.
 

BAŞKAN SARI'DAN 19 MAYIS KUTLAMASI

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılını kutladı.

Başkan Sarı açıklamasında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğuna vurgu yaparak, “Atatürk’ün önderliğinde yakılan kurtuluş ateşi ile bir milletin var olma mücadelesi başlatılmış ve bağımsızlığa giden yolda adeta Türk milletinin kaderi çizilmiştir. 19 Mayıs Ulu Önderin çağdaş, laik, hukukun üstünlüğüne, millet egemenliğine dayalı özgür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolda attığı ilk adımın yıldönümüdür. 19 Mayıs’ta yakılan bu meşale bugün de hepimize yol göstermeye, ışık tutmaya, hedeflerimizi gerçekleştirmek için güç vermeye devam etmektedir” dedi. 19 Mayıs’ın Ulu Önder Atatürk tarafından Türk gençliğine bayram olarak armağan edildiğini kaydeden Başkan Sarı; “Bu anlamda gençlerimiz bugünlerin sigortası, geleceğimizin teminatıdır. Ulu Önderimizin Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ettiği yarınlarımızın güvencesi gençlerimize güveniyoruz. Ülkemizin yükselmesinde ve muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefinde kilit rol oynayacak gençlerimize olan inancımızla bağımsızlık mücadelemizin 104. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, ulusumuzun ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılını kutladı.

Başkan Sarı açıklamasında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğuna vurgu yaparak, “Atatürk’ün önderliğinde yakılan kurtuluş ateşi ile bir milletin var olma mücadelesi başlatılmış ve bağımsızlığa giden yolda adeta Türk milletinin kaderi çizilmiştir. 19 Mayıs Ulu Önderin çağdaş, laik, hukukun üstünlüğüne, millet egemenliğine dayalı özgür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolda attığı ilk adımın yıldönümüdür. 19 Mayıs’ta yakılan bu meşale bugün de hepimize yol göstermeye, ışık tutmaya, hedeflerimizi gerçekleştirmek için güç vermeye devam etmektedir” dedi.

19 Mayıs’ın Ulu Önder Atatürk tarafından Türk gençliğine bayram olarak armağan edildiğini kaydeden Başkan Sarı; “Bu anlamda gençlerimiz bugünlerin sigortası, geleceğimizin teminatıdır. Ulu Önderimizin Türkiye Cumhuriyeti’ni emanet ettiği yarınlarımızın güvencesi gençlerimize güveniyoruz. Ülkemizin yükselmesinde ve muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefinde kilit rol oynayacak gençlerimize olan inancımızla bağımsızlık mücadelemizin 104. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, ulusumuzun ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.