halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER'DEN YOĞUN SEÇİM ÇALIŞMASI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.03.2024 - 14:52, Güncelleme: 08.03.2024 - 14:52 1039+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER'DEN YOĞUN SEÇİM ÇALIŞMASI

DEVA Partisi'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dinçer, son olarak Mezitli sanayi sitesini ve balık pazarını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mezitli bölgesine özel bir ziyaret gerçekleştiren Dinçer, sanayi sitesindeki esnafı tek tek ziyaret ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Dinçer, ziyareti sırasında, getireceği çözüm önerilerini de esnafla paylaştı. DEVA Partisi'nin yerel yönetim anlayışını aktaran Dinçer, esnafların yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, bu sorunların çözümü için etkin politikalar geliştireceklerini ifade etti. Ardından Mezitli balık pazarını ziyaret eden Dinçer, burada da esnafla sohbet edip, bol kazançlar diledi. Esnafların ve vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Dinçer, Mersin'de iddialı olduklarını ve seçim çalışmalarını bu enerjiyle sürdürdüklerini belirtti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, "Mersinlilerin beklentilerini ve sorunlarını çok iyi biliyoruz. DEVA Partisi olarak, şehrimize değer katacak ve yaşam kalitesini artıracak projelerimizle hizmet etmeye hazırız. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın destekleriyle Mersin'imizi daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışacağız" dedi. Dr. Güran Dinçer, seçim kampanyası boyunca Mersin'in dört bir yanını ziyaret ederek, DEVA Partisi'nin yerel seçimlerdeki vizyonunu ve projelerini anlatmaya devam edecek.
DEVA Partisi'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dinçer, son olarak Mezitli sanayi sitesini ve balık pazarını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mezitli bölgesine özel bir ziyaret gerçekleştiren Dinçer, sanayi sitesindeki esnafı tek tek ziyaret ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Dinçer, ziyareti sırasında, getireceği çözüm önerilerini de esnafla paylaştı. DEVA Partisi'nin yerel yönetim anlayışını aktaran Dinçer, esnafların yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, bu sorunların çözümü için etkin politikalar geliştireceklerini ifade etti.

Ardından Mezitli balık pazarını ziyaret eden Dinçer, burada da esnafla sohbet edip, bol kazançlar diledi. Esnafların ve vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Dinçer, Mersin'de iddialı olduklarını ve seçim çalışmalarını bu enerjiyle sürdürdüklerini belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, "Mersinlilerin beklentilerini ve sorunlarını çok iyi biliyoruz. DEVA Partisi olarak, şehrimize değer katacak ve yaşam kalitesini artıracak projelerimizle hizmet etmeye hazırız. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın destekleriyle Mersin'imizi daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışacağız" dedi.

Dr. Güran Dinçer, seçim kampanyası boyunca Mersin'in dört bir yanını ziyaret ederek, DEVA Partisi'nin yerel seçimlerdeki vizyonunu ve projelerini anlatmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.