halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’IN “HAYIR ÇARŞISI” 150 BİN KİŞİYE ULAŞTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.01.2024 - 18:58, Güncelleme: 22.01.2024 - 18:58 1299+ kez okundu.
 

TOROSLAR’IN “HAYIR ÇARŞISI” 150 BİN KİŞİYE ULAŞTI

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin Sosyal Belediyecilik alanındaki önemli hizmetlerinden biri olan “Hayır Çarşısı”, bugüne kadar 150 bin kişinin yüzünü güldürdü.

Düzenli olarak yardım alan dar gelirli vatandaşların yanı sıra ilçede yaşayan depremzede vatandaşların giyim ihtiyacını karşılayan Hayır Çarşısı, sistemde kayıtlı 15 bin aileye yardım eli uzatıyor  Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşısı’nda; kadın, erkek ve çocuklar için yüzlerce kıyafet, ayakkabı ile gelinlik gibi malzemeler yer alıyor. Belediye tarafından temin edilen giysiler, cinsine göre tasnif edilerek ihtiyaç sahiplerine sunuluyor. Yeni kıyafetlerin yanı sıra ikinci el kıyafetlerin de bulunduğu çarşıda, ikinci el kıyafetler yıkanıp kullanıma hazırlandıktan sonra raflara yerleştiriliyor. Belediyeye başvuru yapan vatandaşlar, T.C. Kimlik numaraları ve ikametgâh kontrolünün ardından kayıt sistemi ile Hayır Çarşısı’ndaki kendilerine uygun ürünlerden belli aralıklarla ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor.   “GÖNÜL BAĞI KURDUK” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşların yanında olduklarını belirterek; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar sosyal belediyeciliğin gereği olarak dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçları için yoğun bir çaba harcadık. Toroslar’da “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla yola çıktık ve bu büyük ailede herkesin mutlu ve huzurlu olmasını istedik. “Hayır Çarşımız” da vatandaşlarımıza destek verdiğimiz önemli bir görevi üstleniyor. Burada vatandaşlarımız, kendilerine uygun olan ürünleri rahat bir şekilde seçebiliyorlar. İlçemize sunduğumuz her hizmet; sevginin, emeğin ve insana verilen değerin izlerini taşıyor” diye konuştu.  
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin Sosyal Belediyecilik alanındaki önemli hizmetlerinden biri olan “Hayır Çarşısı”, bugüne kadar 150 bin kişinin yüzünü güldürdü.

Düzenli olarak yardım alan dar gelirli vatandaşların yanı sıra ilçede yaşayan depremzede vatandaşların giyim ihtiyacını karşılayan Hayır Çarşısı, sistemde kayıtlı 15 bin aileye yardım eli uzatıyor 

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hayır Çarşısı’nda; kadın, erkek ve çocuklar için yüzlerce kıyafet, ayakkabı ile gelinlik gibi malzemeler yer alıyor.

Belediye tarafından temin edilen giysiler, cinsine göre tasnif edilerek ihtiyaç sahiplerine sunuluyor. Yeni kıyafetlerin yanı sıra ikinci el kıyafetlerin de bulunduğu çarşıda, ikinci el kıyafetler yıkanıp kullanıma hazırlandıktan sonra raflara yerleştiriliyor.

Belediyeye başvuru yapan vatandaşlar, T.C. Kimlik numaraları ve ikametgâh kontrolünün ardından kayıt sistemi ile Hayır Çarşısı’ndaki kendilerine uygun ürünlerden belli aralıklarla ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor.

 

“GÖNÜL BAĞI KURDUK”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşların yanında olduklarını belirterek; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar sosyal belediyeciliğin gereği olarak dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçları için yoğun bir çaba harcadık. Toroslar’da “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganıyla yola çıktık ve bu büyük ailede herkesin mutlu ve huzurlu olmasını istedik. “Hayır Çarşımız” da vatandaşlarımıza destek verdiğimiz önemli bir görevi üstleniyor. Burada vatandaşlarımız, kendilerine uygun olan ürünleri rahat bir şekilde seçebiliyorlar. İlçemize sunduğumuz her hizmet; sevginin, emeğin ve insana verilen değerin izlerini taşıyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.