halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER’DEN KADIN ÜRETİCİLERE ZİYARET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.01.2024 - 19:57, Güncelleme: 28.01.2024 - 19:57 1104+ kez okundu.
 

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER’DEN KADIN ÜRETİCİLERE ZİYARET

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Kadın Üretici Pazarı’nda kadın esnaflar ile bir araya geldi.

Ziyaret boyunca Tuncer’e yoğun bir ilgi ve sevgi gözlemlenirken, Kadın Üretici’lerin talebi daha büyük bir pazar alanı oldu. Başkan Adayı Tuncer; göreve seçildiği takdirde tüm kadın üreticiler için geniş kapsamlı bir projeyi eline alarak, daha büyük bir alana geçmeleri için gerekli çalışmaları başlatacağını belirtti. Tüm kadın üreticiler; desteklerini ifade ederken Başkan Adayı Tuncer’e ‘en büyük başkan bizim başkan’ tezahüratları yapıldı. Kadın esnaflar ile birlikte pazar alışverişine çıkan vatandaşların da ilgisi ile karşılaşan Tuncer; tek tek vatandaşlar ile selamlaşarak, taleplerini dikkatle dinledi. Ziyaret son bulurken Başkan Adayı Tuncer, alkışlar ile pazar alanından uğurlandı.
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Kadın Üretici Pazarı’nda kadın esnaflar ile bir araya geldi.

Ziyaret boyunca Tuncer’e yoğun bir ilgi ve sevgi gözlemlenirken, Kadın Üretici’lerin talebi daha büyük bir pazar alanı oldu.

Başkan Adayı Tuncer; göreve seçildiği takdirde tüm kadın üreticiler için geniş kapsamlı bir projeyi eline alarak, daha büyük bir alana geçmeleri için gerekli çalışmaları başlatacağını belirtti.

Tüm kadın üreticiler; desteklerini ifade ederken Başkan Adayı Tuncer’e ‘en büyük başkan bizim başkan’ tezahüratları yapıldı.

Kadın esnaflar ile birlikte pazar alışverişine çıkan vatandaşların da ilgisi ile karşılaşan Tuncer; tek tek vatandaşlar ile selamlaşarak, taleplerini dikkatle dinledi.

Ziyaret son bulurken Başkan Adayı Tuncer, alkışlar ile pazar alanından uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.