halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

PROF. DR. SEDAT CERECİ'NİN HATAY DEPREMİ BELGESELİNE AMERİKA'DAN ÖDÜL

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.02.2024 - 15:36, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:39 1304+ kez okundu.
 

PROF. DR. SEDAT CERECİ'NİN HATAY DEPREMİ BELGESELİNE AMERİKA'DAN ÖDÜL

Hatay depremini filmle belgeleyen Prof. Dr. Sedat Cereci'nin 6 Şubat 4.17 adlı belgeseli New York Film Festivali'nde onur ödülüne layık görüldü.

Hatay depremini Hatay depreminin 1. Yıl dönümü olan 6 Şubat 2024 tarihinde New York Film Festivali'nde gösteren Prof. Dr. Sedat Cereci onur ödülüyle ödüllendirildi. Depremi bizatihi kendisi de Hatay'da yaşayan depremzedelerden biri olan ve depremin hemen ardından Hataylı gazeteciler Talip Köleoğlu, Mithat Öztürk, Murat Mutlu, Cemil Yıldız, Muhammed Ali Çayırcık ve Hatay Hayat Ağacı Derneği Başkanı Necla Daloğlu'nun katkılarıyla deprem belgeselini hazırlayan Prof. Cereci'nin aynı belgeselinin daha önce de 2 ödüle layık görüldüğü öğrenildi.  Kurgusunun, yardımcı yönetmen Samet Atıcı tarafından yapıldığı bildirilen belgeselde, çok sayıda depremzedenin deprem anında yaşadıkları deneyimi anlattığı dile getirildi.  New York Film Festivalinde gösterilen belgeseli İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü Başkanı, değişik ülkelerden akademisyenler ve çok sayıda Türk ve Amerikalının izlediği belirtildi. Prof. Dr. Sedat Cereci'nin 1992 yılından bu yana yaklaşık 30 belgrsel çektiği ve 90 civarında ülkede film festivallerine katıldığı öğrenildi. 
Hatay depremini filmle belgeleyen Prof. Dr. Sedat Cereci'nin 6 Şubat 4.17 adlı belgeseli New York Film Festivali'nde onur ödülüne layık görüldü.
Hatay depremini Hatay depreminin 1. Yıl dönümü olan 6 Şubat 2024 tarihinde New York Film Festivali'nde gösteren Prof. Dr. Sedat Cereci onur ödülüyle ödüllendirildi. Depremi bizatihi kendisi de Hatay'da yaşayan depremzedelerden biri olan ve depremin hemen ardından Hataylı gazeteciler Talip Köleoğlu, Mithat Öztürk, Murat Mutlu, Cemil Yıldız, Muhammed Ali Çayırcık ve Hatay Hayat Ağacı Derneği Başkanı Necla Daloğlu'nun katkılarıyla deprem belgeselini hazırlayan Prof. Cereci'nin aynı belgeselinin daha önce de 2 ödüle layık görüldüğü öğrenildi. 
Kurgusunun, yardımcı yönetmen Samet Atıcı tarafından yapıldığı bildirilen belgeselde, çok sayıda depremzedenin deprem anında yaşadıkları deneyimi anlattığı dile getirildi. 
New York Film Festivalinde gösterilen belgeseli İktisadi ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü Başkanı, değişik ülkelerden akademisyenler ve çok sayıda Türk ve Amerikalının izlediği belirtildi. Prof. Dr. Sedat Cereci'nin 1992 yılından bu yana yaklaşık 30 belgrsel çektiği ve 90 civarında ülkede film festivallerine katıldığı öğrenildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.