halkalı escort bayanlar

TOROS ÜNİVERSİTESİ'NDE GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

Eğitim (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.07.2024 - 14:32, Güncelleme: 06.07.2024 - 14:32 5828+ kez okundu.
 

TOROS ÜNİVERSİTESİ'NDE GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

Toros Üniversitesi Mezuniyet Töreni, Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Törene Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Mütevelli Heyet Başkanı Y. Sertaç Özveren, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Mütevelli Heyet Üyeleri, Dekanlar, Akademisyenler, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı. 1060 öğrencinin mezun olduğu tören, mezun öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, açılış konuşmasını yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Eren Arslan, "Bugün burada, mezun olmanın gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu yolculuğumuzda yanımızda olan ailelerimize, hocalarımıza ve tüm destekçilerimize, bizlere inandıkları ve her adımda yanımızda oldukları için arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, "Sevgili öğrenciler, dört yıl boyunca gösterdiğiniz çaba ve gayret bugün burada taçlanıyor. Sizler, üniversitemizin ışığını geleceğe taşıyacaksınız. Hayatınız boyunca başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın ki Toros Üniversitesi her zaman sizin yuvanız olacak” dedi. Konuşmanın ardından, Prof. Dr. Ömer Arıöz, Toros Üniversitesi öğrencileriyle birlikte Milli Takım'a destek veren bir görsel şölende bulundu. Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, “Sevgili mezunlar, bugün burada sizlerin başarısını kutlamak için toplandık, bugün yılların emeğinin ve fedakarlığının karşılığını aldığınız bir gün. Sizler, Toros Üniversitesi'nin gurur kaynağısınız. Mezuniyetinizin ardından daima yüksek hedefler belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için azimle çalışın. Hayatınızın bu önemli dönüm noktasında sizlere tavsiyem, daima öğrenmeye açık olun ve hedeflerinize ulaşmak için kararlılıkla çalışın. Hepinize gelecek yaşamınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının ardından, mezun öğrencilere temsili diplomaları akademisyenler tarafından takdim edildi. Büyük coşku ve heyecana ev sahipliği yapan Mezuniyet Töreni, kep fırlatılması ile sona erdi.  
Toros Üniversitesi Mezuniyet Töreni, Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Törene Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, Mütevelli Heyet Başkanı Y. Sertaç Özveren, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Mütevelli Heyet Üyeleri, Dekanlar, Akademisyenler, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.
1060 öğrencinin mezun olduğu tören, mezun öğrencilerin kortej yürüyüşü ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, açılış konuşmasını yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Eren Arslan, "Bugün burada, mezun olmanın gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu yolculuğumuzda yanımızda olan ailelerimize, hocalarımıza ve tüm destekçilerimize, bizlere inandıkları ve her adımda yanımızda oldukları için arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, "Sevgili öğrenciler, dört yıl boyunca gösterdiğiniz çaba ve gayret bugün burada taçlanıyor. Sizler, üniversitemizin ışığını geleceğe taşıyacaksınız. Hayatınız boyunca başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın ki Toros Üniversitesi her zaman sizin yuvanız olacak” dedi. Konuşmanın ardından, Prof. Dr. Ömer Arıöz, Toros Üniversitesi öğrencileriyle birlikte Milli Takım'a destek veren bir görsel şölende bulundu.
Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren, “Sevgili mezunlar, bugün burada sizlerin başarısını kutlamak için toplandık, bugün yılların emeğinin ve fedakarlığının karşılığını aldığınız bir gün. Sizler, Toros Üniversitesi'nin gurur kaynağısınız. Mezuniyetinizin ardından daima yüksek hedefler belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için azimle çalışın. Hayatınızın bu önemli dönüm noktasında sizlere tavsiyem, daima öğrenmeye açık olun ve hedeflerinize ulaşmak için kararlılıkla çalışın. Hepinize gelecek yaşamınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından, mezun öğrencilere temsili diplomaları akademisyenler tarafından takdim edildi.
Büyük coşku ve heyecana ev sahipliği yapan Mezuniyet Töreni, kep fırlatılması ile sona erdi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bahyettin
(11.07.2024 11:17 - #254)
Şu fotoğrafı çekilen çocuklardan birinin veliside benim. Vu bu çocuklar bölüm birincileri. Bu çocuklara bir plaket vermeyi çok gördüler. İsimlerinin bile yazılı olmadığı saçma sapan bir belge verdiler. Yazıklar olsun . Hemde aynı belgeyi 3 defa sahneye çağırarak verdiler . Gerçekten yazıklar olsun.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.