halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, SİLİFKE'DE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.03.2024 - 11:02, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:02 939+ kez okundu.
 

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, SİLİFKE'DE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açtı, ramazan ayının heyecanına ortak oldu.

Milletvekili Uysal "Ramazanın bereketini Silifkeli kardeşlerimizle paylaştık. Yüce Allah sofralarımıza Halil İbrahim bereketi versin."ifadelerine yer verdi. Eski ramazanlar Mersin'de kurulan iftar sofralarında yaşatılmaya devam ediyor.  Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da Silifke Belediyesi tarafından Anıt Meydanı Göksu Parkı içerisinde düzenlenen ramazan programına katıldı. 3 binden fazla kişinin katılım sağladığı iftar programında Milletvekili Uysal'a ilgi oldukça yoğun oldu. Silifkeli vatandaşların ramazan ayını tebrik ederek konuşmasına başlayan Uysal "Ramazan-ı Şerifin; ülkemiz, milletimiz, tüm İslam alemi için, mağdurlar, mazlumlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün Silifke'de kurulan iftar sofrasında bizi buluşturan Sadık başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 'Komşusu açken, tok yatan bizden değildir' anlayışıyla her zaman ama özellikle de ramazan ayında sıcak yemeğimizi paylaşmalı, hayır duaları almalıyız.Ramazan ayının, bizlere sadece açlık ve susuzluk değil; sabır, hoşgörü, merhamet ve paylaşım gibi önemli değerleri hatırlattığını da unutmamalıyız."şeklinde konuştu. Programa Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkanı ve Adayı Sadık Altunok ile birlikte katılan Uysal, her iki başkan adayı için seçmenden destek istedi. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok'un söz verdiği 84 projeyi tamamladığını vurgulayan Uysal "Göreve geldiği gibi kollarını sıvamış '84 proje yapacağım' demiş ve başarmış bir belediye başkanı var karşınızda. Sizlerin vereceği oylarla yine başaracak. Sadık Başkanımızın daha çok güçlenmesi için bizim Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne de Serdar Soydan kardeşimi başkan yapmamız lazım. Yeni dönemde yüzlerce proje Mersin için hayata geçirilmeyi bekliyor. Bu hasretlik oylarınız sayesinde bitecek. Mersin'e, Silifke'ye sevdalı kardeşlerimizin her zaman yanındayız."açıklamasında bulundu.  Daha sonra Silifke İlçesi Atik Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında açıklamalarda bulunan Milletvekili Uysal "Atik Mahallesi'ndeki yoğun kalabalık verilen kararın canlı göstergesi. Cumhur ittifakı'nın iradesi bu meydanda. Mersin sevdalıları olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğimiz sözü tutacağız. Hazırız, kararlıyız ve başaracağız."şeklinde konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açtı, ramazan ayının heyecanına ortak oldu.

Milletvekili Uysal "Ramazanın bereketini Silifkeli kardeşlerimizle paylaştık. Yüce Allah sofralarımıza Halil İbrahim bereketi versin."ifadelerine yer verdi.

Eski ramazanlar Mersin'de kurulan iftar sofralarında yaşatılmaya devam ediyor.  Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da Silifke Belediyesi tarafından Anıt Meydanı Göksu Parkı içerisinde düzenlenen ramazan programına katıldı. 3 binden fazla kişinin katılım sağladığı iftar programında Milletvekili Uysal'a ilgi oldukça yoğun oldu. Silifkeli vatandaşların ramazan ayını tebrik ederek konuşmasına başlayan Uysal "Ramazan-ı Şerifin; ülkemiz, milletimiz, tüm İslam alemi için, mağdurlar, mazlumlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün Silifke'de kurulan iftar sofrasında bizi buluşturan Sadık başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 'Komşusu açken, tok yatan bizden değildir' anlayışıyla her zaman ama özellikle de ramazan ayında sıcak yemeğimizi paylaşmalı, hayır duaları almalıyız.Ramazan ayının, bizlere sadece açlık ve susuzluk değil; sabır, hoşgörü, merhamet ve paylaşım gibi önemli değerleri hatırlattığını da unutmamalıyız."şeklinde konuştu.

Programa Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkanı ve Adayı Sadık Altunok ile birlikte katılan Uysal, her iki başkan adayı için seçmenden destek istedi. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok'un söz verdiği 84 projeyi tamamladığını vurgulayan Uysal "Göreve geldiği gibi kollarını sıvamış '84 proje yapacağım' demiş ve başarmış bir belediye başkanı var karşınızda. Sizlerin vereceği oylarla yine başaracak. Sadık Başkanımızın daha çok güçlenmesi için bizim Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne de Serdar Soydan kardeşimi başkan yapmamız lazım. Yeni dönemde yüzlerce proje Mersin için hayata geçirilmeyi bekliyor. Bu hasretlik oylarınız sayesinde bitecek. Mersin'e, Silifke'ye sevdalı kardeşlerimizin her zaman yanındayız."açıklamasında bulundu. 

Daha sonra Silifke İlçesi Atik Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında açıklamalarda bulunan Milletvekili Uysal "Atik Mahallesi'ndeki yoğun kalabalık verilen kararın canlı göstergesi. Cumhur ittifakı'nın iradesi bu meydanda. Mersin sevdalıları olarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğimiz sözü tutacağız. Hazırız, kararlıyız ve başaracağız."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.