halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEİK SUDAN İŞ KONSEYİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN SERDAR YILDIZGÖRER SEÇİLDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.01.2024 - 19:03, Güncelleme: 22.01.2024 - 19:03 1281+ kez okundu.
 

DEİK SUDAN İŞ KONSEYİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN SERDAR YILDIZGÖRER SEÇİLDİ

Dış Ekonomik İşler Konseyi (DEİK) Başkanlığına Dicle Group Genel Müdürü Genç iş insanı Serdar Yıldızgörer tekrar seçildi.

Edinilen bilgilere göre DEİK iş Konseyleri 2023 yılı seçimli olağan Genel Kurulunda Türkiye Sudan İş Konseyi Başkanlığına Dicle Group Genel Müdürü Genç iş insanı Serdar Yıldızgörer tekrar seçildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Serdar Yıldızgörer, “DEİK İş Konseyleri 2023 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu 2700'den fazla delegemizin Katılımı İle Gerçekleşti. Türkiye-Sudan İş Konseyine Yeniden Başkan Olarak Seçilmemizi Sağlayan delegelerimize en İçten teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Serdar Yıldızgörer, tekrar göreve seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, görevini en iyi şekilde yapacağını söyledi. Türkiye Sudan arasındaki ilişkilerin ve ticaretin daha da gelişmesi için çabalayacağını vurgulayan Yıldızgörer, bu konuda herkesle tüm kurumlarla birlikte çalışacaklarını dile getirdi. Sosyal Medyada ise birçok iş insanı Yıldızgörer’i kutlayan paylaşımlar yaptı
Dış Ekonomik İşler Konseyi (DEİK) Başkanlığına Dicle Group Genel Müdürü Genç iş insanı Serdar Yıldızgörer tekrar seçildi.

Edinilen bilgilere göre DEİK iş Konseyleri 2023 yılı seçimli olağan Genel Kurulunda Türkiye Sudan İş Konseyi Başkanlığına Dicle Group Genel Müdürü Genç iş insanı Serdar Yıldızgörer tekrar seçildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Serdar Yıldızgörer, “ DEİK İş Konseyleri 2023 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu 2700'den fazla delegemizin Katılımı İle Gerçekleşti. Türkiye-Sudan İş Konseyine Yeniden Başkan Olarak Seçilmemizi Sağlayan delegelerimize en İçten teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Serdar Yıldızgörer, tekrar göreve seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, görevini en iyi şekilde yapacağını söyledi.

Türkiye Sudan arasındaki ilişkilerin ve ticaretin daha da gelişmesi için çabalayacağını vurgulayan Yıldızgörer, bu konuda herkesle tüm kurumlarla birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

Sosyal Medyada ise birçok iş insanı Yıldızgörer’i kutlayan paylaşımlar yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.