halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “NE SOSYAL YARDIMLAR AZALACAK NE DE KAFELER KAPANACAK”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.03.2024 - 15:47, Güncelleme: 22.03.2024 - 15:47 1126+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “NE SOSYAL YARDIMLAR AZALACAK NE DE KAFELER KAPANACAK”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kafelerin kapanacağı, sosyal yardımların kesileceği yönünde kara propaganda yapanlar olduğunu tebessüm ederek takip ettiklerini vurgulayarak, “Kafeleri kapatacağımızı söyleyenler var. Bu sorulara gülüyoruz.

Tam bir kara propaganda. Beni tanıyan bilir. Serdar Soydan olarak, Adnan Menderes Bulvarında yer alan işletmeleri ailemle birlikte çeşitli vesilelerle kullandım. Biz niye yıkalım! Mersin daha fazlasını hak ediyor. Kapatmaktan ziyade, biz göreve geldiğimizde halkımızın hoşça vakit geçireceği yeni alanlar da kazandıracağız.” Dedi.   “Sağlıklı nesil güçlü aile bağları ile yetişir” Sosyal yardımlar konusunda da açıklama yapan Serdar Soydan, şunları söyledi: “Bu yardımları çoğaltacağız ve çeşitlendireceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımıza bu yardımları arttıracağız. Aile kavramı da bizim için çok önemli. Anne baba ve çocuk ilişkilerini güçlendirmek adına keyifli vakit geçirebilecekleri, aileler arası etkinliklerin düzenleneceği merkezi de hayata geçireceğiz. Bünyesinde Çocuk oyun merkezi, parkurlar, restoran ve kafeteryayı barındıracak olan merkezimizin en önemli amacı ailelerin güvenle birlikte vakit geçirebilmesidir. Sağlıklı nesil güçlü aile bağları ile yetişir. Çocuklarımız geleceğe umutla bakacak. Çünkü biz varız.”  “Kadınlarımız ve çocuklarımız huzur içinde olacak” “Öğrenme temelli, tam donanımlı kreşlerle, çocuklarımız geleceğe güvenle hazırlanacak” vurgusu yapan Soydan,  “Kadınlarımız ve ailelerimiz ise kendilerine vakit ayırıp, kişisel ve mesleki gelişimlerine daha fazla özen gösterebilecekler.” Dedi.
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kafelerin kapanacağı, sosyal yardımların kesileceği yönünde kara propaganda yapanlar olduğunu tebessüm ederek takip ettiklerini vurgulayarak, “Kafeleri kapatacağımızı söyleyenler var. Bu sorulara gülüyoruz.

Tam bir kara propaganda. Beni tanıyan bilir. Serdar Soydan olarak, Adnan Menderes Bulvarında yer alan işletmeleri ailemle birlikte çeşitli vesilelerle kullandım. Biz niye yıkalım! Mersin daha fazlasını hak ediyor. Kapatmaktan ziyade, biz göreve geldiğimizde halkımızın hoşça vakit geçireceği yeni alanlar da kazandıracağız.” Dedi.  

“Sağlıklı nesil güçlü aile bağları ile yetişir”

Sosyal yardımlar konusunda da açıklama yapan Serdar Soydan, şunları söyledi: “Bu yardımları çoğaltacağız ve çeşitlendireceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımıza bu yardımları arttıracağız. Aile kavramı da bizim için çok önemli. Anne baba ve çocuk ilişkilerini güçlendirmek adına keyifli vakit geçirebilecekleri, aileler arası etkinliklerin düzenleneceği merkezi de hayata geçireceğiz. Bünyesinde Çocuk oyun merkezi, parkurlar, restoran ve kafeteryayı barındıracak olan merkezimizin en önemli amacı ailelerin güvenle birlikte vakit geçirebilmesidir. Sağlıklı nesil güçlü aile bağları ile yetişir. Çocuklarımız geleceğe umutla bakacak. Çünkü biz varız.” 

“Kadınlarımız ve çocuklarımız huzur içinde olacak”

“Öğrenme temelli, tam donanımlı kreşlerle, çocuklarımız geleceğe güvenle hazırlanacak” vurgusu yapan Soydan,  “Kadınlarımız ve ailelerimiz ise kendilerine vakit ayırıp, kişisel ve mesleki gelişimlerine daha fazla özen gösterebilecekler.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.