halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.04.2024 - 10:45, Güncelleme: 09.04.2024 - 10:45 1218 kez okundu.
 

TARSUS BELEİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Belediyesi bünyesinde görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Başkan Boltaç hep birlikte Tarsus için çalışılacağının vurgusunu yaparak kolaylıklar diledi.

Büyük emekler verilerek çalışıldığını kaydeden Başkan Boltaç “Öncelikle hepinizin bayramınızı kutluyorum. İnşallah bu bayram hepinize bolluk, bereket, kardeşlik ve barış getirir. Huzurlu, güvenli bir ortamda bayramınızı geçirmenizi diliyorum.  Çünkü temizlik işleri belediyemizin yüz akıdır. Bu iş sizler sayesinde oluyor. Çöp arabasının arkasında gezen siz, yerde temizliği yapan siz, ara sokaklara giren siz, dolayısıyla yüz akı sizsiniz.” dedi.  “TEMİZLİK İŞLERİ BELEDİYEMİZİN YÜZ AKIDIR” Temizlik işlerinin belediyenin yüz akı olduğunu vurgulayan Başkan Boltaç “Hep birlikte daha güzel işler başaracağız. Bu memlekete daha faydalı olacağız. Bakın hemen göreve gelir gelmez bütün birimlerdeki işi durdurdum ama niye temizlik işlerini durdurmadım çünkü temizlik işleri belediyemizin yüz akıdır. Bu iş sizler sayesinde oluyor. Evet bizler yönlendiriyoruz, bizler size yardımcı oluyoruz veya fikirlerimizi aktarıyoruz ama çöp arabasının arkasında gezen siz, yerde temizliği yapan siz, ara sokaklara giren siz, dolayısıyla yüz akı siz. Sizin her biriniz bir belediye başkanısınız, bunu unutmayın. Çünkü vatandaş sizi çalışırken gördüğünde diyor ki belediye çalışıyor. Sizi çalışmazken, yatarken gördüğünde de işte o zaman belediye yatıyor diyor. O yüzden sizden ricam bugün burada hep birlikte güzel toplanmışız. İşimize sahip çıkacağız. Hep birlikte burada güzel bir beş yıllık süreç geçireceğiz.” diye ifade eti. “BU BEŞ YILLIK SÜREÇTE SİZLERLE BİRLİKTE GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ” Hep birlikte güzel işler başarılacağının altını çizerek konuşmalarına devam eden Başkan Boltaç “Elinize emeğinize sağlık diyorum. Allah sizlerin ayağına taş değdirmesin. Bu beş yıllık süreçte sizlerle birlikte güzel işler başaracağız. Tarsus’u pırıl pırıl yapacağız. Hep beraber başaracağız. Ama sizden özverili bir beş yıl istiyorum. Güzel bir beş yıl istiyorum. Sizlerin çabasını da biz takdir edeceğiz. Bunu da bilmenizi istiyorum. Allah bizi bu çıkmış olduğumuz yolda mahcup etmesin. Şimdiden Ramazan Ayı sizlere huzur, kardeşlik getirsin. Tutmuş olduğunuz oruçları Allah kabul etsin.” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Belediyesi bünyesinde görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Başkan Boltaç hep birlikte Tarsus için çalışılacağının vurgusunu yaparak kolaylıklar diledi.

Büyük emekler verilerek çalışıldığını kaydeden Başkan Boltaç “Öncelikle hepinizin bayramınızı kutluyorum. İnşallah bu bayram hepinize bolluk, bereket, kardeşlik ve barış getirir. Huzurlu, güvenli bir ortamda bayramınızı geçirmenizi diliyorum.  Çünkü temizlik işleri belediyemizin yüz akıdır. Bu iş sizler sayesinde oluyor. Çöp arabasının arkasında gezen siz, yerde temizliği yapan siz, ara sokaklara giren siz, dolayısıyla yüz akı sizsiniz.” dedi.

 “TEMİZLİK İŞLERİ BELEDİYEMİZİN YÜZ AKIDIR”

Temizlik işlerinin belediyenin yüz akı olduğunu vurgulayan Başkan Boltaç “Hep birlikte daha güzel işler başaracağız. Bu memlekete daha faydalı olacağız. Bakın hemen göreve gelir gelmez bütün birimlerdeki işi durdurdum ama niye temizlik işlerini durdurmadım çünkü temizlik işleri belediyemizin yüz akıdır. Bu iş sizler sayesinde oluyor. Evet bizler yönlendiriyoruz, bizler size yardımcı oluyoruz veya fikirlerimizi aktarıyoruz ama çöp arabasının arkasında gezen siz, yerde temizliği yapan siz, ara sokaklara giren siz, dolayısıyla yüz akı siz. Sizin her biriniz bir belediye başkanısınız, bunu unutmayın. Çünkü vatandaş sizi çalışırken gördüğünde diyor ki belediye çalışıyor. Sizi çalışmazken, yatarken gördüğünde de işte o zaman belediye yatıyor diyor. O yüzden sizden ricam bugün burada hep birlikte güzel toplanmışız. İşimize sahip çıkacağız. Hep birlikte burada güzel bir beş yıllık süreç geçireceğiz.” diye ifade eti.

“BU BEŞ YILLIK SÜREÇTE SİZLERLE BİRLİKTE GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

Hep birlikte güzel işler başarılacağının altını çizerek konuşmalarına devam eden Başkan Boltaç “Elinize emeğinize sağlık diyorum. Allah sizlerin ayağına taş değdirmesin. Bu beş yıllık süreçte sizlerle birlikte güzel işler başaracağız. Tarsus’u pırıl pırıl yapacağız. Hep beraber başaracağız. Ama sizden özverili bir beş yıl istiyorum. Güzel bir beş yıl istiyorum. Sizlerin çabasını da biz takdir edeceğiz. Bunu da bilmenizi istiyorum. Allah bizi bu çıkmış olduğumuz yolda mahcup etmesin. Şimdiden Ramazan Ayı sizlere huzur, kardeşlik getirsin. Tutmuş olduğunuz oruçları Allah kabul etsin.” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.