halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TUNCER, FINDIKPINARI’NDA AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.03.2024 - 11:34, Güncelleme: 04.03.2024 - 11:34 1167+ kez okundu.
 

TUNCER, FINDIKPINARI’NDA AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Fındıkpınarı’nın en önemli sorunu olan arıtma sorunu ile otopark sorunun çözüldüğüne işaret ederek, “Ne mutlu, vatanını, bayrağını, milletini seven bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. 1 Nisan’dan sonra Büyükşehir Belediye Başkanımla birlikte çok güzel işler yapacağıma hepiniz emin olun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Fındıkpınarı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Açılışı ile Paket Atıksu Arıtma Tesisi Temel Atma Töreni’ne katıldı. Törene; yağmurlu havaya rağmen Fındıkpınarı halkı büyük ilgi gösterdi. HEM BÜYÜKŞEHİR’İ, HEM MEZİTLİ’Yİ KAZANACAĞIZ Fındıkpınarı’na değer katan bu projelerin yapımında emeği geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ve ekibine eden Tuncer, “31 Mart’ta hem Büyükşehir’i, hem de Mezitli’yi kazanacak; kırsal, merkez ayrımı yapmaksızın güçlü bir koordinasyon ile Mezitli’nin gelişimine katkı sunacağız” dedi. "FINDIKPINARI'NIN KEYFİ YERİNDE" Fındıkpınarı’nın en önemli sorunu olan arıtma sorununun çözüldüğünü ifade eden Tuncer, “İşte vatanını, bayrağını, milletini seven bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Ne mutlu. Benim de 1 Nisan’dan sonra sizlerin desteğiyle; Büyükşehir Belediye Başkanımla birlikte çok güzel işler yapacağıma hepiniz emin olun. Fındıkpınarı’nın keyfi yerinde. En önemli sorunu olan arıtma sorunu çözüldü. Diğer önemli konu otoparktı. Çok büyük sıkışıklık oluyordu, o da çözüldü. Biz başkanımızla uyum içinde Fındıkpınarımız dahil bütün köylerimize eşit bir şekilde ihtiyacı olan hizmeti yapmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, temel atma için butona bastı. Program, Ayşe Dinçer konseri ile devam etti. TOPLAM BİN 96ARAÇ KAPASİTESİ Fındıkpınarı Katlı Otopark ve Pazar Yeri yapı alanı toplam 5 bin 837 metrekare ve arsa alanı da bin 608 metrekareden oluşurken, yaklaşık 150 araç kapasitesine sahip bulunuyor. 4 katlı otopark, farklı kotlara yerleşen 3 bodrum ve 1 zemin kattan oluşuyor. Pazar yeri ve etkinlik alanı da zemin katı açık otopark olarak kurgulanmış olup, ihtiyaç halinde pazar yeri ve etkinlik alanı olarak da kullanılabilecek. Fındıkpınarı ile beraber Mersin Büyükşehir’in otoparklarında toplam araç kapasitesi bin 96 araç oldu. 13 NİSAN'DA BİTMESİ PLANLANIYOR MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Fındıkpınarı Paket Atıksu Arıtma Tesisi’nin de bitiş tarihi 13 Nisan 2024 olarak planlanıyor. Tesis tamamlandığında, yılda 826 vidanjörün Mezitli merkeze transferinden imtina edilecek. Tesiste; 1 adet ızgara yapısı, 1 adet tambur elek, 3 adet biyolojik reaktör ve 1 adet dengeleme tankı bulunacak. Sözleşme bedeli 98 milyon 238 bin TL olan çalışmayla, bölgedeki atık sular paket atıksu arıtma tesisine iletilerek arıtılacak. Bölgede yaşayan vatandaşlara uzun yıllar hizmet edecek şekilde tasarlanan tesis sayesinde, Mersin’e daha temiz ve sağlıklı bir mahalle daha kazandırılmış olacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Fındıkpınarı’nın en önemli sorunu olan arıtma sorunu ile otopark sorunun çözüldüğüne işaret ederek, “Ne mutlu, vatanını, bayrağını, milletini seven bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. 1 Nisan’dan sonra Büyükşehir Belediye Başkanımla birlikte çok güzel işler yapacağıma hepiniz emin olun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Fındıkpınarı Katlı Otopark ve Pazar Yeri Açılışı ile Paket Atıksu Arıtma Tesisi Temel Atma Töreni’ne katıldı. Törene; yağmurlu havaya rağmen Fındıkpınarı halkı büyük ilgi gösterdi.

HEM BÜYÜKŞEHİR’İ, HEM MEZİTLİ’Yİ KAZANACAĞIZ

Fındıkpınarı’na değer katan bu projelerin yapımında emeği geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ve ekibine eden Tuncer, “31 Mart’ta hem Büyükşehir’i, hem de Mezitli’yi kazanacak; kırsal, merkez ayrımı yapmaksızın güçlü bir koordinasyon ile Mezitli’nin gelişimine katkı sunacağız” dedi.

"FINDIKPINARI'NIN KEYFİ YERİNDE"

Fındıkpınarı’nın en önemli sorunu olan arıtma sorununun çözüldüğünü ifade eden Tuncer, “İşte vatanını, bayrağını, milletini seven bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Ne mutlu. Benim de 1 Nisan’dan sonra sizlerin desteğiyle; Büyükşehir Belediye Başkanımla birlikte çok güzel işler yapacağıma hepiniz emin olun. Fındıkpınarı’nın keyfi yerinde. En önemli sorunu olan arıtma sorunu çözüldü. Diğer önemli konu otoparktı. Çok büyük sıkışıklık oluyordu, o da çözüldü. Biz başkanımızla uyum içinde Fındıkpınarımız dahil bütün köylerimize eşit bir şekilde ihtiyacı olan hizmeti yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, temel atma için butona bastı. Program, Ayşe Dinçer konseri ile devam etti.

TOPLAM BİN 96ARAÇ KAPASİTESİ

Fındıkpınarı Katlı Otopark ve Pazar Yeri yapı alanı toplam 5 bin 837 metrekare ve arsa alanı da bin 608 metrekareden oluşurken, yaklaşık 150 araç kapasitesine sahip bulunuyor. 4 katlı otopark, farklı kotlara yerleşen 3 bodrum ve 1 zemin kattan oluşuyor. Pazar yeri ve etkinlik alanı da zemin katı açık otopark olarak kurgulanmış olup, ihtiyaç halinde pazar yeri ve etkinlik alanı olarak da kullanılabilecek. Fındıkpınarı ile beraber Mersin Büyükşehir’in otoparklarında toplam araç kapasitesi bin 96 araç oldu.

13 NİSAN'DA BİTMESİ PLANLANIYOR

MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak Fındıkpınarı Paket Atıksu Arıtma Tesisi’nin de bitiş tarihi 13 Nisan 2024 olarak planlanıyor. Tesis tamamlandığında, yılda 826 vidanjörün Mezitli merkeze transferinden imtina edilecek. Tesiste; 1 adet ızgara yapısı, 1 adet tambur elek, 3 adet biyolojik reaktör ve 1 adet dengeleme tankı bulunacak. Sözleşme bedeli 98 milyon 238 bin TL olan çalışmayla, bölgedeki atık sular paket atıksu arıtma tesisine iletilerek arıtılacak. Bölgede yaşayan vatandaşlara uzun yıllar hizmet edecek şekilde tasarlanan tesis sayesinde, Mersin’e daha temiz ve sağlıklı bir mahalle daha kazandırılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.