halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ÖZYİĞİT, SİTE VE APARTMAN YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 12:32, Güncelleme: 11.03.2024 - 12:32 674 kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZYİĞİT, SİTE VE APARTMAN YÖNETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Profesyonel Apartman Site Rezidans Yöneticiliği Derneği(PASAY) üyeleriyle buluştu

Başkan Özyiğit, Yenişehir’deki site ve apartman yöneticileriyle sıfır atık ve geri dönüşüm konusunda büyük bir iş birliği içerisinde çalışarak, sürdürülebilir bir geleceğe katkı sunduklarını söyledi. Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Özyiğit son olarak PASAY üyeleriyle bir araya geldi. “2050 yılı karbon nötr emisyon eylemlerini hazırlayan Türkiye’nin ilk ilçe belediyesi olduk” Başkan Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmada 6 temel ilkelerinden biri olan Ekoloji ilkesi kapsamında hayata geçirdikleri çalışmaları paylaştı. Başkan Özyiğit, “Yenişehir’in gelecek 50 yılına yönelik çalışmaları bugünden başlatıyoruz. 2020 yılında İklim ve Enerji için Avrupa Belediye Başkanları Sözleşmesi’ni imzaladık ve Türkiye’nin 19. İlçe belediyesi olduk. Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı(SECAP)’mızı hazırladık. 2050 yılı karbon nötr emisyon eylemlerini hazırlayan Türkiye’nin ilk ilçe belediyesi olduk.” dedi. “Hem ev ekonomisine hem de doğaya katkı sunuyoruz.” Yenişehir’in kent sağlığı profilini hazırladıklarını ve Akıllı Şehir Olgunluk Değerlendirme Modeli’ne katılan ilk ilçe belediyesi olduklarını da söyleyen Başkan Özyiğit, “Sıfır atık konusunda da ciddi çalışmalar yaptık. Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi’ni kurduk, günlük 10 ton işleme kapasitesine sahip. Ve şu anda faaliyete devam ediyor. Yenişehirlilerin atıklardan gelir elde edeceği Yenişehir Çevreci Halk Kart projesini başlattık. Bu proje çok özel, hem ev ekonomisine hem de doğaya katkı sunuyoruz. Hemşehrilerimizle ve site yöneticileriyle birlikte çalışıyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum. Çalışmalarımıza devam edeceğiz, durmadan ve asla yorulmadan.” diye konuştu. Profesyonel Apartman Site Rezidans Yöneticiliği Derneği Başkanı Aslı Pınar Coşkun ise yaptığı konuşmada sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, desteklerinden dolayı Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.
Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Profesyonel Apartman Site Rezidans Yöneticiliği Derneği(PASAY) üyeleriyle buluştu

Başkan Özyiğit, Yenişehir’deki site ve apartman yöneticileriyle sıfır atık ve geri dönüşüm konusunda büyük bir iş birliği içerisinde çalışarak, sürdürülebilir bir geleceğe katkı sunduklarını söyledi.

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Özyiğit son olarak PASAY üyeleriyle bir araya geldi.

“2050 yılı karbon nötr emisyon eylemlerini hazırlayan Türkiye’nin ilk ilçe belediyesi olduk”

Başkan Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmada 6 temel ilkelerinden biri olan Ekoloji ilkesi kapsamında hayata geçirdikleri çalışmaları paylaştı. Başkan Özyiğit, “Yenişehir’in gelecek 50 yılına yönelik çalışmaları bugünden başlatıyoruz. 2020 yılında İklim ve Enerji için Avrupa Belediye Başkanları Sözleşmesi’ni imzaladık ve Türkiye’nin 19. İlçe belediyesi olduk. Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı(SECAP)’mızı hazırladık. 2050 yılı karbon nötr emisyon eylemlerini hazırlayan Türkiye’nin ilk ilçe belediyesi olduk.” dedi.

“Hem ev ekonomisine hem de doğaya katkı sunuyoruz.”

Yenişehir’in kent sağlığı profilini hazırladıklarını ve Akıllı Şehir Olgunluk Değerlendirme Modeli’ne katılan ilk ilçe belediyesi olduklarını da söyleyen Başkan Özyiğit, “Sıfır atık konusunda da ciddi çalışmalar yaptık. Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi’ni kurduk, günlük 10 ton işleme kapasitesine sahip. Ve şu anda faaliyete devam ediyor. Yenişehirlilerin atıklardan gelir elde edeceği Yenişehir Çevreci Halk Kart projesini başlattık. Bu proje çok özel, hem ev ekonomisine hem de doğaya katkı sunuyoruz. Hemşehrilerimizle ve site yöneticileriyle birlikte çalışıyoruz. Kendilerini tebrik ediyorum. Çalışmalarımıza devam edeceğiz, durmadan ve asla yorulmadan.” diye konuştu.

Profesyonel Apartman Site Rezidans Yöneticiliği Derneği Başkanı Aslı Pınar Coşkun ise yaptığı konuşmada sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, desteklerinden dolayı Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.