halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ’DE HAYAT DURDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.11.2023 - 14:25, Güncelleme: 10.11.2023 - 14:25 2308+ kez okundu.
 

MEZİTLİ’DE HAYAT DURDU

Mezitli’de tüm Türkiye’de olduğu gibi saatler 09.05’i gösterdiğinde hayat iki dakikalığına durdu. Mezitli Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenledi

Atatürk Mahallesi’nde bulunan Mezitli Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde düzenlenen anma programına; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra vatandaş ve Atatürk sevdalıları yoğun bir katılım gösterdi. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Başkan Tarhan, Atatürk anıtına çelenk bıraktı.Anmaya katılanlar, anıta çiçek bırakarak özlemlerini ve sevgilerini dile getirdi. Mezitli Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’nde eğitim alan minik çocuklar da Atatürk’e olan sevgilerini okudukları şiirle dile getirdi. “ATAMIZA KARŞI GÖREVLERİMİZİ YERİNE GETİRMELİYİZ” Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyete sahip çıkmak için çok fazla mücadele etmek gerektiğini dile getiren Başkan Tarhan, “Atamıza karşı görevlerimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Cumhuriyet tek başına yeterli olmuyor. Cumhuriyeti, adaleti, özgürlüğü, hukuku içinde barındıran demokrasiyi mutlaka ülkemizde yerleştirmemiz gerekiyor. Atatürk bize tam bağımsız bir Türkiye’yi miras bıraktı. O’nun bu mirasına sahip çıkmamız için çok fazla mücadele etmeliyiz. Bizlere emanet ettiği Cumhuriyet sahip çıkarsa o zaman Atamıza karşı görevimizi yerine getirmiş oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve özlemle anıyorum” ifadelerini kullandı.  
Mezitli’de tüm Türkiye’de olduğu gibi saatler 09.05’i gösterdiğinde hayat iki dakikalığına durdu. Mezitli Belediyesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenledi

Atatürk Mahallesi’nde bulunan Mezitli Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde düzenlenen anma programına; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra vatandaş ve Atatürk sevdalıları yoğun bir katılım gösterdi. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Başkan Tarhan, Atatürk anıtına çelenk bıraktı.Anmaya katılanlar, anıta çiçek bırakarak özlemlerini ve sevgilerini dile getirdi. Mezitli Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’nde eğitim alan minik çocuklar da Atatürk’e olan sevgilerini okudukları şiirle dile getirdi.

“ATAMIZA KARŞI GÖREVLERİMİZİ YERİNE GETİRMELİYİZ”

Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyete sahip çıkmak için çok fazla mücadele etmek gerektiğini dile getiren Başkan Tarhan, “Atamıza karşı görevlerimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Cumhuriyet tek başına yeterli olmuyor. Cumhuriyeti, adaleti, özgürlüğü, hukuku içinde barındıran demokrasiyi mutlaka ülkemizde yerleştirmemiz gerekiyor. Atatürk bize tam bağımsız bir Türkiye’yi miras bıraktı. O’nun bu mirasına sahip çıkmamız için çok fazla mücadele etmeliyiz. Bizlere emanet ettiği Cumhuriyet sahip çıkarsa o zaman Atamıza karşı görevimizi yerine getirmiş oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve özlemle anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.