halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “TÜM İLÇELERİ VE BÜYÜKŞEHİR’İ KAZANIP 1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 12:05, Güncelleme: 11.03.2024 - 12:05 860+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “TÜM İLÇELERİ VE BÜYÜKŞEHİR’İ KAZANIP 1 NİSAN’DA KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Seçim kampanyasını aralıksız sürdüren Başkan Gültak, hafta sonu farklı mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla buluştu. Huzurkent’te düzenlenen mitingde halka seslenen Başkan Gültak; “Başta Akdeniz olmak üzere tüm ilçe belediyeleri ve Büyükşehir’i kazanarak 1 Nisan’da kaldığımız yerden hizmete hızla devam edeceğiz” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, beraberinde Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve parti yetkilileri ile birlikte Huzurkent Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği mitingde Başkan Gültak, meşale ve bayraklarla karşılandı. Seçim otobüsünün üzerinde, vatandaşlarla birlikte seçim şarkılarına eşlik eden ve ardından meydanı dolduran kalabalığa hitap eden Başkan Gültak; kadınlar, gençler ve çocuklar için eğitim, spor, sağlık, kültür, sanat, meslek kursları ve istihdam projelerini hayata kattıklarını, 5 Akdeniz’in değişimi için büyük çaba sarf ettiklerinin altını çizdi. “Kâğıt üzerinde 3 parti yarışacak ama biri sahada yok” Bir yandan Akdeniz’in gelişimi, değişimi ve kalkınması için çalışırken, ilçede barışı, huzuru ve kardeşliği yeniden tesis ettiklerini vurgulayan Başkan Gültak şöyle konuştu; “Mersin’de, 31 Mart’ta kâğıt üzerinde 3 parti yarışacak. Ama bu partilerden bir tanesini sahada görmüyoruz. Çalışmıyor! Huzurkent, Köselerli Gazi Mahallesi, Adnan Menderes, Bağlarbaşı, Bahşiş, Karacadağ ile ilgili ne yapacak bilmiyorum… Geriye kaldı 2 parti. Biri burada! Her zaman içinizdeydi. Herkesin, her kesimin belediye başkanı oldu. Diğeri; ‘Ben, İstiklal Marşı okumak zorunda değilim’ diyen bir eşbaşkan… Bunları 15 yıldır biliyorsunuz. Bu 15 yıldır bunların buralarda hiçbir şey yapmadıklarını da biliyorsunuz. Ayrımcılık yaptılar. Biz, bunların yeniden gelmesini istemiyoruz.” İstiklal Marşı, okunmasın diye yazılmadı! Sözlerini; “Bu toprakları işgalden kurtarırken şehit olan atalarımız kucak kucağa yatıyor" diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu devleti, muasır medeniyetler seviyesine ulaşsın diye kurdu. Bu devletin İstiklal Marşı’nı Atatürk’ün yönettiği Meclis kabul etti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşayan herkesin ortak değeri olsun ve okunsun diye İstiklal Marşı yazıldı. Okunmasın diye değil, Devletimiz bir, bayrağımız bir, Cumhuriyetimiz bir… Bunlara sahip çıkacağız. Türk’ü, Kürt’ü, Zazası ile Laz’ı ile Arap’ı, Alevi’si ve Sünni’siyle kardeşiz biz, hep birlikte yaşayacağız. Sizlerden aldığımız destekle inşallah başta Akdeniz olmak üzere diğer ilçe belediyelerini kazanacağız ve Mersin Büyükşehir Adayı Serdar Soydan kardeşimizi de seçtirerek kaldığımız yerden hizmetlere hızla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, gün içerisinde ayrıca Mersin Katolik Kilisesi’nin yanı sıra, Sarıibrahimli, Evci, Bağlarbaşı, Toroslar Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Bir yandan Akdeniz’i değiştiren hizmet ve çalışmaları anlatan Başkan Gültak, yeni dönemde hayata geçecek proje ve çalışmaları da tek tek açıklayıp 31 Mart’ta Mersinli seçmenlerin desteğini talep etti.
Seçim kampanyasını aralıksız sürdüren Başkan Gültak, hafta sonu farklı mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla buluştu. Huzurkent’te düzenlenen mitingde halka seslenen Başkan Gültak; “Başta Akdeniz olmak üzere tüm ilçe belediyeleri ve Büyükşehir’i kazanarak 1 Nisan’da kaldığımız yerden hizmete hızla devam edeceğiz” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, beraberinde Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve parti yetkilileri ile birlikte Huzurkent Mahallesi’nde düzenlenen mitinge katıldı. Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği mitingde Başkan Gültak, meşale ve bayraklarla karşılandı. Seçim otobüsünün üzerinde, vatandaşlarla birlikte seçim şarkılarına eşlik eden ve ardından meydanı dolduran kalabalığa hitap eden Başkan Gültak; kadınlar, gençler ve çocuklar için eğitim, spor, sağlık, kültür, sanat, meslek kursları ve istihdam projelerini hayata kattıklarını, 5 Akdeniz’in değişimi için büyük çaba sarf ettiklerinin altını çizdi.

“Kâğıt üzerinde 3 parti yarışacak ama biri sahada yok”

Bir yandan Akdeniz’in gelişimi, değişimi ve kalkınması için çalışırken, ilçede barışı, huzuru ve kardeşliği yeniden tesis ettiklerini vurgulayan Başkan Gültak şöyle konuştu; “Mersin’de, 31 Mart’ta kâğıt üzerinde 3 parti yarışacak. Ama bu partilerden bir tanesini sahada görmüyoruz. Çalışmıyor! Huzurkent, Köselerli Gazi Mahallesi, Adnan Menderes, Bağlarbaşı, Bahşiş, Karacadağ ile ilgili ne yapacak bilmiyorum… Geriye kaldı 2 parti. Biri burada! Her zaman içinizdeydi. Herkesin, her kesimin belediye başkanı oldu. Diğeri; ‘Ben, İstiklal Marşı okumak zorunda değilim’ diyen bir eşbaşkan… Bunları 15 yıldır biliyorsunuz. Bu 15 yıldır bunların buralarda hiçbir şey yapmadıklarını da biliyorsunuz. Ayrımcılık yaptılar. Biz, bunların yeniden gelmesini istemiyoruz.”

İstiklal Marşı, okunmasın diye yazılmadı!

Sözlerini; “Bu toprakları işgalden kurtarırken şehit olan atalarımız kucak kucağa yatıyor" diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu devleti, muasır medeniyetler seviyesine ulaşsın diye kurdu. Bu devletin İstiklal Marşı’nı Atatürk’ün yönettiği Meclis kabul etti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşayan herkesin ortak değeri olsun ve okunsun diye İstiklal Marşı yazıldı. Okunmasın diye değil, Devletimiz bir, bayrağımız bir, Cumhuriyetimiz bir… Bunlara sahip çıkacağız. Türk’ü, Kürt’ü, Zazası ile Laz’ı ile Arap’ı, Alevi’si ve Sünni’siyle kardeşiz biz, hep birlikte yaşayacağız. Sizlerden aldığımız destekle inşallah başta Akdeniz olmak üzere diğer ilçe belediyelerini kazanacağız ve Mersin Büyükşehir Adayı Serdar Soydan kardeşimizi de seçtirerek kaldığımız yerden hizmetlere hızla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, gün içerisinde ayrıca Mersin Katolik Kilisesi’nin yanı sıra, Sarıibrahimli, Evci, Bağlarbaşı, Toroslar Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Bir yandan Akdeniz’i değiştiren hizmet ve çalışmaları anlatan Başkan Gültak, yeni dönemde hayata geçecek proje ve çalışmaları da tek tek açıklayıp 31 Mart’ta Mersinli seçmenlerin desteğini talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.