halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDENLERE GEÇİT VERMİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 24.10.2023 - 16:49, Güncelleme: 24.10.2023 - 16:49 1900+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDENLERE GEÇİT VERMİYOR

Tarsus Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde halk sağlığını tehdit edenlere geçit vermeyerek gıda denetimlerini sürdürüyor

Yapılan denetimler sonucunda, menşei belli olmayan 700 kilogramlık ürün ele geçirildi. Gıda üretimi ve satışına yönelik Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri saha denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Halk sağlığını etkileyen satışlara dur demek için ürün tespit etme çalışmalarını gerçekleştiriyor. TOPLAMDA 700 KİLOGRAMLIK ÜRÜNE EL KONULDU Son kullanma tarihi bulunmayan, etiketsiz, menşei belli olmayan 150 kilogram peynir, 250 kilogram salça, 100 kilogramlık yoğurt ve 200 litrelik zeytinyağına el konuldu. Ele geçirilen ürünler, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından incelemeleri gerçekleşecek. Ayrıca ekipler gıda üretimi ve satışına yönelik saha denetimlerine devam edecek.
Tarsus Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde halk sağlığını tehdit edenlere geçit vermeyerek gıda denetimlerini sürdürüyor

Yapılan denetimler sonucunda, menşei belli olmayan 700 kilogramlık ürün ele geçirildi.

Gıda üretimi ve satışına yönelik Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri saha denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Halk sağlığını etkileyen satışlara dur demek için ürün tespit etme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

TOPLAMDA 700 KİLOGRAMLIK ÜRÜNE EL KONULDU

Son kullanma tarihi bulunmayan, etiketsiz, menşei belli olmayan 150 kilogram peynir, 250 kilogram salça, 100 kilogramlık yoğurt ve 200 litrelik zeytinyağına el konuldu. Ele geçirilen ürünler, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından incelemeleri gerçekleşecek. Ayrıca ekipler gıda üretimi ve satışına yönelik saha denetimlerine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.