halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.04.2024 - 11:01, Güncelleme: 08.04.2024 - 11:01 948 kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Mersinliler; Mersin halkının büyük desteğiyle göreve yeniden seçilmemizin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken; kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi; bayramlar bizim toplumumuzda sevginin ve hoşgörünün toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz en özel günlerimizdendir. Bu bayramda da eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, tüm Mersinlilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldık ve bu bayramda da görevimizin başında olacağız. Ramazan Bayramı’nın Mersin'e, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor; bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum. Saygı ve sevgilerimle.”  
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Mersinliler;

Mersin halkının büyük desteğiyle göreve yeniden seçilmemizin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken; kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı bir Ramazan Bayramı'nı daha karşılamanın sevincini yaşıyoruz.

Bildiğiniz gibi; bayramlar bizim toplumumuzda sevginin ve hoşgörünün toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz en özel günlerimizdendir. Bu bayramda da eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret edecek, çocukları sevindirecek, ihtiyaç sahiplerine yardım edecek ve dargınlıkları gidererek bu özel günün ruhuna uygun davranacağız.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, tüm Mersinlilerin huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldık ve bu bayramda da görevimizin başında olacağız.

Ramazan Bayramı’nın Mersin'e, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor; bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum.

Saygı ve sevgilerimle.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.