halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

PETRA HOSPITALLY GELECEĞİN TURİZM LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYOR

Gündem 11.05.2023 - 14:14, Güncelleme: 11.05.2023 - 14:14 1504+ kez okundu.
 

PETRA HOSPITALLY GELECEĞİN TURİZM LİDERLERİNİ YETİŞTİRİYOR

Deneyimli ekibi ile turizm ve konaklama sektörüne bütüncül yaklaşımlar getiren İstanbul merkezli otel yönetimi firması Petra Hospitality Management geleceğin turizm liderlerini Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi mezunlarından seçerek ekibine katacağını duyurdu.

Petra Hospitality Management Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunlar Derneği METIOD ile iş birliği yaparak her yıl fakülteden 4 mezuna Management Trainee (Yönetici Adayı) programına katılma fırsatı sunacak. MT programına katılmaya hak kazanan mezunlar 1 yıl boyunca Petra HM bünyesinde bulunan global markalı otellerin farklı departmanlarında çalışma fırsatına sahip olacak. Global otelcilik disiplinini edinme fırsatı bulacak geleceğin lider adayları programı tamamladıklarında isterlerse kariyerlerine Petra HM bünyesindeki otellerden birisinde devam etme şansına sahip olacak. Petra HM geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunları Derneği’ne verdiği burs imkanını turizm öğrencilerine duyurdu. Mersin Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden seçilecek 4 mezuna 1 yıl boyunca hem iş imkânı hem de farklı iş kollarını tecrübe etme fırsatı sağlayacak Petra HM, 1 yıllık programın sonunda mezunlara yönetmekte olduğu otellerin birisinde, kariyerlerinde ilerlemeyi seçtikleri bölümde yönetici pozisyonu ile iş imkanı sağlayacak. Mezunlar çeşitli departmanlarda edindikleri deneyim ve bilgilerle, hangi yolda ilerlemek istediklerine karar verme şansı yakalarken bir yandan da gelecekteki mesleklerine yatırım yapacaklar. Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunlarından ve aynı zamanda da Petra Hospitality Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Emrullah Akçakaya ‘’Turizm, Türkiye’nin hem ekonomik gelişimi hem de dünyaya tanıtımı için en önemli sektörlerimizden biri. Sektörün sürdürülebilirliği için bizlerin nitelikli gençlere, onların da bizlerin rehberliğine ihtiyacı var.’’ diye konuştu. Petra Hospitality Management Hakkında: 2022 yılında kurulan Petra Hospitality Management İstanbul merkezli bir otel yönetim şirketi olup Türkiye, Doğu Akdeniz, Kafkasya ve Türki Cumhuriyetleri de kapsayan geniş Orta Asya bölgelerine odaklanmaktadır. Henüz kuruluşunun birinci yılını tamamlamış olmasına rağmen ülkemizde faaliyet gösteren Marriott, Hilton ve Radisson başta olmak üzere tüm global otel zincirleri ile iş birliği yaparak İstanbul’un merkezi noktalarındaki Marriott (3), Hilton (1) ve Radisson (1) otelleri olmak üzere halihazırda 5 büyük otelin işletmesini yürütmektedir. Performans ve değer maksimizasyonuna odaklı çok çeşitli disiplinlerden, deneyimli turizm, otelcilik ve gayrimenkul profesyonellerinden oluşan ekibi ile Petra otelciliğe getirdiği bütüncül yaklaşımı ile otellerinin gerçek potansiyelini keşfetmek isteyen yatırımcılar için en ideal iş ortağıdır. Petra’nın varlıklarınızın değerini artırmak için sunduğu hizmetler arasında; Otel Yönetimi, Geçici Yönetim, Bağımsız İşletme İncelemesi ve Varlık Yönetimi yer almaktadır.
Deneyimli ekibi ile turizm ve konaklama sektörüne bütüncül yaklaşımlar getiren İstanbul merkezli otel yönetimi firması Petra Hospitality Management geleceğin turizm liderlerini Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi mezunlarından seçerek ekibine katacağını duyurdu.

Petra Hospitality Management Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunlar Derneği METIOD ile iş birliği yaparak her yıl fakülteden 4 mezuna Management Trainee (Yönetici Adayı) programına katılma fırsatı sunacak. MT programına katılmaya hak kazanan mezunlar 1 yıl boyunca Petra HM bünyesinde bulunan global markalı otellerin farklı departmanlarında çalışma fırsatına sahip olacak. Global otelcilik disiplinini edinme fırsatı bulacak geleceğin lider adayları programı tamamladıklarında isterlerse kariyerlerine Petra HM bünyesindeki otellerden birisinde devam etme şansına sahip olacak.

Petra HM geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunları Derneği’ne verdiği burs imkanını turizm öğrencilerine duyurdu. Mersin Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden seçilecek 4 mezuna 1 yıl boyunca hem iş imkânı hem de farklı iş kollarını tecrübe etme fırsatı sağlayacak Petra HM, 1 yıllık programın sonunda mezunlara yönetmekte olduğu otellerin birisinde, kariyerlerinde ilerlemeyi seçtikleri bölümde yönetici pozisyonu ile iş imkanı sağlayacak. Mezunlar çeşitli departmanlarda edindikleri deneyim ve bilgilerle, hangi yolda ilerlemek istediklerine karar verme şansı yakalarken bir yandan da gelecekteki mesleklerine yatırım yapacaklar.

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunlarından ve aynı zamanda da Petra Hospitality Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Emrullah Akçakaya ‘’Turizm, Türkiye’nin hem ekonomik gelişimi hem de dünyaya tanıtımı için en önemli sektörlerimizden biri. Sektörün sürdürülebilirliği için bizlerin nitelikli gençlere, onların da bizlerin rehberliğine ihtiyacı var.’’ diye konuştu.

Petra Hospitality Management Hakkında:

2022 yılında kurulan Petra Hospitality Management İstanbul merkezli bir otel yönetim şirketi olup Türkiye, Doğu Akdeniz, Kafkasya ve Türki Cumhuriyetleri de kapsayan geniş Orta Asya bölgelerine odaklanmaktadır. Henüz kuruluşunun birinci yılını tamamlamış olmasına rağmen ülkemizde faaliyet gösteren Marriott, Hilton ve Radisson başta olmak üzere tüm global otel zincirleri ile iş birliği yaparak İstanbul’un merkezi noktalarındaki Marriott (3), Hilton (1) ve Radisson (1) otelleri olmak üzere halihazırda 5 büyük otelin işletmesini yürütmektedir. Performans ve değer

maksimizasyonuna odaklı çok çeşitli disiplinlerden, deneyimli turizm, otelcilik ve gayrimenkul profesyonellerinden oluşan ekibi ile Petra otelciliğe getirdiği bütüncül yaklaşımı ile otellerinin gerçek potansiyelini keşfetmek isteyen yatırımcılar için en ideal iş ortağıdır. Petra’nın varlıklarınızın değerini artırmak için sunduğu hizmetler arasında; Otel Yönetimi, Geçici Yönetim, Bağımsız İşletme İncelemesi ve Varlık Yönetimi yer almaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.