halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BU RAMAZAN AYI’NDA DA VATANDAŞIN SOFRASINA KATKI SUNUYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.03.2024 - 14:38, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:38 996+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BU RAMAZAN AYI’NDA DA VATANDAŞIN SOFRASINA KATKI SUNUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı öncülüğünde 11 Mart’ta başlayacak Ramazan Ayı’na kısa süre kala ‘Ramazan Dayanışma Paketi’ dağıtımlarını başlattı. 13 ilçede dağıtılan 144 bin Ramazan Dayanışma Paketi’nin içerisinde şekerden yağa toplam 12 farklı gıda ürünü yer alıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı öncesi her yıl düzenli olarak yaptığı ‘Ramazan Dayanışma Paketi’ dağıtımlarını başlattı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde kent genelinde sürdürülen dağıtımlarla 144 bin haneye ulaşılacak. İçerisinde temel gıda malzemelerinin olduğu Ramazan Dayanışma Paketi vatandaşların tenceresine katkı sunacak. Büyükşehir’den ‘Afiyetle, Bereketle, Memnuniyetle’ Ramazan Dayanışma Paketi Büyükşehir Belediyesi merkezden kırsala 13 ilçede mahalle mahalle dolaşarak 11 Mart’ta yapılacak ilk sahur öncesi hanelere Ramazan Dayanışma Paketi ulaştıracak. ‘Bereketle, afiyetle, memnuniyetle’ yazılı paketlerin içerisinde 2 litre ayçiçek yağı, 2 kilogram un, 1 kilogram toz şeker, yarım kilo çay, 1 kilogram şehriye, 1 kilogram nohut, 750 gram tuz, 800 gram zeytin, 2 kilogram bulgur, 2 kilogram pirinç, 1 kilogram kırmızı mercimek ve 2,5 kilogram makarna yer alıyor. Tömbe: “144 bin gıda kolimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıracağız” Sosyal Hizmetler Dairesi’nde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Mustafa Tömbe, “Ramazan Ayı için gıda kolisi dağıtımlarımız başladı. 13 ilçede merkezden kırsala mahallerimizde 140 bini aşkın gıda kolimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıracağız. Periyodik yardımlar, halk kart sahipleri ve diğer yardımlarımızdan yararlanan ailelerimize gıda kolilerimizi ulaştırmayı hedefliyoruz. Makarna, un, bulgur, pirinç, yağ, zeytin, şeker ve diğer bakliyat ürünlerimiz bulunuyor. Bu gıda kolilerimizle vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şimdiden tüm Mersin halkına hayırlı Ramazanlar dileriz” dedi. “Şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar” Ramazan desteği alan vatandaşlardan Fatma Bal, “Ramazan kolisi için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim, saygılar sunarım. Şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar” dedi. Her şeyin çok pahalı olduğu hakkında da konuşan Bal, “Çocuklarımız okuyor, çalışmazsak ekmek yok. Bu koli iyi oldu. Teşekkür ederim” dedi. Vatandaşlardan Eşe Uçanoğlu da “Vahap Seçer Başkanımız bize Ramazan kolisi göndermiş. Teşekkür ederim. Ramazan’ı bunları geçireceğiz. Cemi cümleye hayırlı Ramazanlar dilerim. Vahap Seçer Mersin Geçer” diye konuştu. Vatandaşlardan Zehra Gün ise Başkan Seçer’in her zaman arkasında olduklarının altını çizerek, “Gıda için çok teşekkür ederiz. Yardımlarını her zaman bekleriz. Ramazan Ayımız yaklaştı. Herkese hayırlı Ramazanlar” ifadelerini kullandı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı öncülüğünde 11 Mart’ta başlayacak Ramazan Ayı’na kısa süre kala ‘Ramazan Dayanışma Paketi’ dağıtımlarını başlattı. 13 ilçede dağıtılan 144 bin Ramazan Dayanışma Paketi’nin içerisinde şekerden yağa toplam 12 farklı gıda ürünü yer alıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı öncesi her yıl düzenli olarak yaptığı ‘Ramazan Dayanışma Paketi’ dağıtımlarını başlattı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde kent genelinde sürdürülen dağıtımlarla 144 bin haneye ulaşılacak. İçerisinde temel gıda malzemelerinin olduğu Ramazan Dayanışma Paketi vatandaşların tenceresine katkı sunacak.

Büyükşehir’den ‘Afiyetle, Bereketle, Memnuniyetle’ Ramazan Dayanışma Paketi

Büyükşehir Belediyesi merkezden kırsala 13 ilçede mahalle mahalle dolaşarak 11 Mart’ta yapılacak ilk sahur öncesi hanelere Ramazan Dayanışma Paketi ulaştıracak. ‘Bereketle, afiyetle, memnuniyetle’ yazılı paketlerin içerisinde 2 litre ayçiçek yağı, 2 kilogram un, 1 kilogram toz şeker, yarım kilo çay, 1 kilogram şehriye, 1 kilogram nohut, 750 gram tuz, 800 gram zeytin, 2 kilogram bulgur, 2 kilogram pirinç, 1 kilogram kırmızı mercimek ve 2,5 kilogram makarna yer alıyor.

Tömbe: “144 bin gıda kolimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıracağız”

Sosyal Hizmetler Dairesi’nde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Mustafa Tömbe, Ramazan Ayı için gıda kolisi dağıtımlarımız başladı. 13 ilçede merkezden kırsala mahallerimizde 140 bini aşkın gıda kolimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıracağız. Periyodik yardımlar, halk kart sahipleri ve diğer yardımlarımızdan yararlanan ailelerimize gıda kolilerimizi ulaştırmayı hedefliyoruz. Makarna, un, bulgur, pirinç, yağ, zeytin, şeker ve diğer bakliyat ürünlerimiz bulunuyor. Bu gıda kolilerimizle vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şimdiden tüm Mersin halkına hayırlı Ramazanlar dileriz” dedi.

“Şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar”

Ramazan desteği alan vatandaşlardan Fatma Bal, “Ramazan kolisi için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim, saygılar sunarım. Şimdiden herkese hayırlı Ramazanlar” dedi. Her şeyin çok pahalı olduğu hakkında da konuşan Bal, “Çocuklarımız okuyor, çalışmazsak ekmek yok. Bu koli iyi oldu. Teşekkür ederim” dedi.

Vatandaşlardan Eşe Uçanoğlu da “Vahap Seçer Başkanımız bize Ramazan kolisi göndermiş. Teşekkür ederim. Ramazan’ı bunları geçireceğiz. Cemi cümleye hayırlı Ramazanlar dilerim. Vahap Seçer Mersin Geçer” diye konuştu.

Vatandaşlardan Zehra Gün ise Başkan Seçer’in her zaman arkasında olduklarının altını çizerek, “Gıda için çok teşekkür ederiz. Yardımlarını her zaman bekleriz. Ramazan Ayımız yaklaştı. Herkese hayırlı Ramazanlar” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.