halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “HALKIMIZIN HELAL OYLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.03.2024 - 17:29, Güncelleme: 29.03.2024 - 17:29 1525 kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “HALKIMIZIN HELAL OYLARINA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, seçim çalışmalarının sonuna geldiklerini belirterek, ”Pazar günü hepimizin öncelikli görevi, halkımızın helal oylarına sahip çıkmaktır.

Güzel bir 1 Nisan sabahına hep beraber uyanacağız ve Mersin’de değişimin ilk günü olacak. Sandık başında olan tüm görevli arkadaşlarımıza yardımcı olacağız ve bizlerde Mersin’in geleceğine sahip çıkacağız.” Dedi.  “Her görüşten insanımızın oyuna talibiz”  Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle bir açıklama yapan Soydan, “Sandık önümüze geldi. Her görüşten insanımızın oyuna talibiz. Biz Mersin’e hizmet etmek için yola çıktık ve hiç kimseyi arkamızda bırakmayacağız. Çok büyük emekler var. İnşallah seçimi de biz kazanacağız.” İfadelerini kullandı.   “Durmadan çalışacağız, başaracağız” Yürüdüğü yolda kendisini yalnız bırakmayan herkese minnet borcu olduğunu kaydeden Serdar Soydan, şunları söyledi: “Desteklerini esirgemeyen, her gittiğimiz yerde bizleri güler yüzle karşılayan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyor ve bize olan inancınıza sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Durmadan çalışacağız, başaracağız ve hep birlikte kazanacağız.”      
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, seçim çalışmalarının sonuna geldiklerini belirterek, ”Pazar günü hepimizin öncelikli görevi, halkımızın helal oylarına sahip çıkmaktır.

Güzel bir 1 Nisan sabahına hep beraber uyanacağız ve Mersin’de değişimin ilk günü olacak. Sandık başında olan tüm görevli arkadaşlarımıza yardımcı olacağız ve bizlerde Mersin’in geleceğine sahip çıkacağız.” Dedi. 

“Her görüşten insanımızın oyuna talibiz” 

Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle bir açıklama yapan Soydan, “Sandık önümüze geldi. Her görüşten insanımızın oyuna talibiz. Biz Mersin’e hizmet etmek için yola çıktık ve hiç kimseyi arkamızda bırakmayacağız. Çok büyük emekler var. İnşallah seçimi de biz kazanacağız.” İfadelerini kullandı.  

“Durmadan çalışacağız, başaracağız”

Yürüdüğü yolda kendisini yalnız bırakmayan herkese minnet borcu olduğunu kaydeden Serdar Soydan, şunları söyledi: “Desteklerini esirgemeyen, her gittiğimiz yerde bizleri güler yüzle karşılayan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyor ve bize olan inancınıza sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Durmadan çalışacağız, başaracağız ve hep birlikte kazanacağız.”


 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.