halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’DA, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE REKOR NİKAH

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.02.2024 - 19:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 19:00 979+ kez okundu.
 

TOROSLAR’DA, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE REKOR NİKAH

Mersin’de, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen 22 çift, merkez ilçe Toroslar Belediyesine müracaat etti.

Sevgililer Günü’nü kendileri için daha özel bir tarihe getirmek isteyen 22 çiftin nikah akitleri, sabah saat 8.00’da başladı ve gün boyu sürdü. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan nikah töreni, yarım saatte bir gerçekleştirildi. Toroslar Belediyesi, Mersin’de bir günde rekor seviyede nikah kıyan belediye oldu. Nikahların ardından duygularını ifade eden çiftler, evlilik tarihlerinin özel olmasını istediklerini belirterek; “Evlilik yıl dönümlerimizi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kutlamanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.  “BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde rekor bir müracaat aldıklarını kaydederek, tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. “14 Şubat Sevgililer Günü’nün şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” diyen Başkan Yılmaz; “Aile yapısı ne kadar güçlü ve sağlam olursa toplum da o kadar güçlü olur. Hayatlarını birleştiren çiftlerimizin nikahlarının hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Mersin’de, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen 22 çift, merkez ilçe Toroslar Belediyesine müracaat etti.

Sevgililer Günü’nü kendileri için daha özel bir tarihe getirmek isteyen 22 çiftin nikah akitleri, sabah saat 8.00’da başladı ve gün boyu sürdü. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan nikah töreni, yarım saatte bir gerçekleştirildi.

Toroslar Belediyesi, Mersin’de bir günde rekor seviyede nikah kıyan belediye oldu.

Nikahların ardından duygularını ifade eden çiftler, evlilik tarihlerinin özel olmasını istediklerini belirterek; “Evlilik yıl dönümlerimizi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kutlamanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi. 

“BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde rekor bir müracaat aldıklarını kaydederek, tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

“14 Şubat Sevgililer Günü’nün şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya sevgi, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” diyen Başkan Yılmaz; “Aile yapısı ne kadar güçlü ve sağlam olursa toplum da o kadar güçlü olur. Hayatlarını birleştiren çiftlerimizin nikahlarının hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.