halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

İL DEĞERLENDİRME KURULU TOPLANTISI GENEL MÜDÜRLER VE DAİRE BAŞKANLARI KATILIMLARIYLA YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.03.2024 - 10:41, Güncelleme: 22.03.2024 - 10:41 904+ kez okundu.
 

İL DEĞERLENDİRME KURULU TOPLANTISI GENEL MÜDÜRLER VE DAİRE BAŞKANLARI KATILIMLARIYLA YAPILDI

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Hukuk Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Fatih Özdemir, Hayat Boyu Öğrenme Daire Başkanlarımız Hüseyin Kendirci ve Sayın Hacı Ali Okur, İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Müdürlüğümüzde görev yapan tüm idareciler, 13 İlçe Millî Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin katılımlarıyla İl Değerlendirme Kurulu Toplantısı yapıldı.

Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus salonunda yapılan toplantıda eğitim öğretim süreçlerine dair görüş alışverişlerinde bulunuldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ilimizde yapılan çalışma ve projeleri paylaştı. Fazilet Durmuş, Genel MüdürleriN ilimize teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek toplantıyı başlattı. Katılımcıların Ramazan ayını ve önümüzdeki Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramını şimdiden kutlayarak tüm katılımcılara “Hoş geldiniz!” dedi. “Tanımak güzeldir ancak tanış olmak daha da güzeldir.” diyerek sözlerine devam eden Durmuş, “Kahve Bahane projemiz ile aile içi iletişim, teknoloji bağımlılığı, anne baba tutumu, sınav kaygısı konularını ele alan bir tiyatro oyunu hazırlattık ve bu oyun ile velilere, olaylara öğrencilerin gözünden bakma imkânı sağlamış olduk.” dedi. Fazilet Durmuş, 33 Öğretmen Buluşmaları ve Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hare Etkisi Projesini videolarla tanıttı ve projelerin Türkiye Yüzyılı projelerine paralel olarak yürütüldüğünü belirtti. Osmanlı’daki Bacıyân-ı Rûm kadın sivil toplum örgütüne benzer bir proje yaparak kadınlarımızın dijital becerilerini geliştirmesi adına Halk Eğitim Müdürlükleri kanalıyla eğitimler düzenliyoruz, dedi. Bütün bu projeleri hazırlarken ana felsefelerinin olumsuz mesajlar üzerinden değil olumlu mesajlar üzerinden projeler oluşturmak olduğunu belirterek sözlerini tamamladı. Bilgilendirmeleri için Fazilet Durmuş’a teşekkür eden Hukuk Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Emir Hasan Arslantaş, katılımcıların Ramazan-ı Şeriflerini ve Nevruz Bayramlarını kutlayarak sözlerine başladı. Burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Sayın Arslantaş, Sayın Bakanımız Yusuf Tekin’in selamlarını iletti. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sayın Cengiz Mete, Mersin’de olmaktan ve Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduğunu söyledi. Soru - cevap şeklinde ilerleyen toplantı görüşlerin alınmasıyla tamamlandı.
Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Emir Hasan Arslantaş, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Hukuk Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Fatih Özdemir, Hayat Boyu Öğrenme Daire Başkanlarımız Hüseyin Kendirci ve Sayın Hacı Ali Okur, İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Müdürlüğümüzde görev yapan tüm idareciler, 13 İlçe Millî Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin katılımlarıyla İl Değerlendirme Kurulu Toplantısı yapıldı.

Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus salonunda yapılan toplantıda eğitim öğretim süreçlerine dair görüş alışverişlerinde bulunuldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ilimizde yapılan çalışma ve projeleri paylaştı.

Fazilet Durmuş, Genel MüdürleriN ilimize teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek toplantıyı başlattı. Katılımcıların Ramazan ayını ve önümüzdeki Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramını şimdiden kutlayarak tüm katılımcılara “Hoş geldiniz!” dedi.

“Tanımak güzeldir ancak tanış olmak daha da güzeldir.” diyerek sözlerine devam eden Durmuş, “Kahve Bahane projemiz ile aile içi iletişim, teknoloji bağımlılığı, anne baba tutumu, sınav kaygısı konularını ele alan bir tiyatro oyunu hazırlattık ve bu oyun ile velilere, olaylara öğrencilerin gözünden bakma imkânı sağlamış olduk.” dedi.

Fazilet Durmuş, 33 Öğretmen Buluşmaları ve Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü Hare Etkisi Projesini videolarla tanıttı ve projelerin Türkiye Yüzyılı projelerine paralel olarak yürütüldüğünü belirtti. Osmanlı’daki Bacıyân-ı Rûm kadın sivil toplum örgütüne benzer bir proje yaparak kadınlarımızın dijital becerilerini geliştirmesi adına Halk Eğitim Müdürlükleri kanalıyla eğitimler düzenliyoruz, dedi. Bütün bu projeleri hazırlarken ana felsefelerinin olumsuz mesajlar üzerinden değil olumlu mesajlar üzerinden projeler oluşturmak olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

Bilgilendirmeleri için Fazilet Durmuş’a teşekkür eden Hukuk Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Emir Hasan Arslantaş, katılımcıların Ramazan-ı Şeriflerini ve Nevruz Bayramlarını kutlayarak sözlerine başladı. Burada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Sayın Arslantaş, Sayın Bakanımız Yusuf Tekin’in selamlarını iletti.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sayın Cengiz Mete, Mersin’de olmaktan ve Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğünün yaptığı çalışmalardan mutluluk duyduğunu söyledi.

Soru - cevap şeklinde ilerleyen toplantı görüşlerin alınmasıyla tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.