halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUSLU SPORCULARI YİNE GURURLANDIRDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.02.2024 - 10:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 10:53 820+ kez okundu.
 

TARSUSLU SPORCULARI YİNE GURURLANDIRDI

Tarsuslu sporcular art arda gelen güzel haberler sevindirdi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak: ‘’Sporcularla gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.’’ dedi.

Tarsuslu Milli Sporcu Gamze Altun, Bulgaristan’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonasında 45 kg sikletinde silkmede 92 kilo ile Avrupa rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Milli Sporcu totalde ise 157 kilo kaldırarak Avrupa ikinciliği elde etti. Bir diğer gururumuz da 7-11 Şubat tarihleri arasında İran’ın Tebriz şehrinde yapılan The World Cup Pahlevani Wrestling güreşlerinde 100 kiloda Dünya Şampiyonu olan Tarsuslu Sporcumuz Ali Bönceoğlu’ndan geldi. Geçtiğimiz Aralık ayında 2023 Yılında Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalarda başarı gösteren Tarsuslu Sporcular, Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen törenle ödüllendirilmişti.
Tarsuslu sporcular art arda gelen güzel haberler sevindirdi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak: ‘’Sporcularla gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz.’’ dedi.

Tarsuslu Milli Sporcu Gamze Altun, Bulgaristan’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonasında 45 kg sikletinde silkmede 92 kilo ile Avrupa rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Milli Sporcu totalde ise 157 kilo kaldırarak Avrupa ikinciliği elde etti.

Bir diğer gururumuz da 7-11 Şubat tarihleri arasında İran’ın Tebriz şehrinde yapılan The World Cup Pahlevani Wrestling güreşlerinde 100 kiloda Dünya Şampiyonu olan Tarsuslu Sporcumuz Ali Bönceoğlu’ndan geldi.

Geçtiğimiz Aralık ayında 2023 Yılında Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalarda başarı gösteren Tarsuslu Sporcular, Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen törenle ödüllendirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.