halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’DA ASFALT BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.02.2024 - 17:04, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:04 938+ kez okundu.
 

TOROSLAR’DA ASFALT BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Çavuşlu, Çukurova ve Hüseyin Okan Merzeci Mahalleleri’nde asfalt bakım çalışması yaptı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mahallelerin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla giderdiklerini söyledi. “Çözüm odaklı belediyecilik anlayışını benimsiyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran önemli hizmetlere imza attık. İlçemizdeki mevcut yolları yenilemenin yanı sıra yeni yol yapım çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Mevsim şartları, aşırı kullanım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve tahrip olan yollarımızı bakımdan geçirerek daha nitelikli hale getiriyoruz” dedi.
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda; Çavuşlu, Çukurova ve Hüseyin Okan Merzeci Mahalleleri’nde asfalt bakım çalışması yaptı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mahallelerin ihtiyaçlarını hızlı ve planlı bir çalışmayla giderdiklerini söyledi.

“Çözüm odaklı belediyecilik anlayışını benimsiyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran önemli hizmetlere imza attık. İlçemizdeki mevcut yolları yenilemenin yanı sıra yeni yol yapım çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Mevsim şartları, aşırı kullanım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve tahrip olan yollarımızı bakımdan geçirerek daha nitelikli hale getiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.