halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILDIZ, VATANDAŞLARLA İFTAR’DA BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.04.2024 - 14:03, Güncelleme: 08.04.2024 - 14:08 1257 kez okundu.
 

BAŞKAN YILDIZ, VATANDAŞLARLA İFTAR’DA BULUŞTU

Mazbatasını alarak göreve başlayan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Aladağ ve Ayvagediği Mahalleleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar programının ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, herkese eşit hizmet vereceklerini söyledi. Mahallelerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Yıldız, ilk olarak Aladağ Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Başkan Yıldız’a, belediye meclis üyeleri de eşlik etti. “24 SAAT İŞİMİZİN BAŞINDA OLACAĞIZ” Çocuk, genç, yaşlı tüm mahalle sakinleriyle tokalaşarak sohbet eden Başkan Yıldız, iftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yaptı. Başkan Yıldız; “Seçimleri yaptık. Toroslar halkı bir tercih yaptı ve önümüzdeki 5 yılın belediye başkanlığı görevini verdi. İnşallah 5 yıl boyunca Toroslar’ın tüm mahallelerine hizmet edeceğiz. Bugüne kadar alamadığınız hizmetleri, daha hızlı, daha rasyonel ve adil bir şekilde sunmaya çalışacağız. Elimizden gelen herşeyi yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bize verdiğiniz görevi boşa çıkarmayacağız. 24 saat işimizin başında olacağız” dedi. “ABDURRAHMAN YILDIZ, HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI” Bir sonraki iftar programı ise Ayvagediği Mahallesi’nde, Ayvagediği Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (AYDER) ev sahipliğinde gerçekleşti. Ayvagediği Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yüksel, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a iftar programına katılımından dolayı teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde daha nice iftar programları yapmayı temenni etti. Başkan Yıldız da tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak; “Ramazan ayının son günlerine geldik. Ramazan Bayramımızı idrak edeceğiz. Öncelikle herkesin çocuklarıyla, ailesiyle mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Artık seçim süreci sona erdi. Ve bundan sonra Abdurrahman Yıldız, her birinizin belediye başkanı. Ve Belediyemiz, kırsal ve merkez olmak üzere 67 mahallemizde 7/24 hizmetinizde, emrinizde. Bundan sonra da mahalle muhtarlarımızla, buradaki kanaat önderleri ile, derneğimizle işbirliği yapmaya devam edeceğiz. Yazın yaylalarımızda nüfus yoğunlaşacak. Bütün sorunları sırasıyla tek tek çözeceğiz. Bizleri buraya davet eden Dernek Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Yıldız daha sonra, vatandaşlarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Mazbatasını alarak göreve başlayan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Aladağ ve Ayvagediği Mahalleleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar programının ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, herkese eşit hizmet vereceklerini söyledi.

Mahallelerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Yıldız, ilk olarak Aladağ Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Başkan Yıldız’a, belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

“24 SAAT İŞİMİZİN BAŞINDA OLACAĞIZ”

Çocuk, genç, yaşlı tüm mahalle sakinleriyle tokalaşarak sohbet eden Başkan Yıldız, iftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Yıldız; “Seçimleri yaptık. Toroslar halkı bir tercih yaptı ve önümüzdeki 5 yılın belediye başkanlığı görevini verdi. İnşallah 5 yıl boyunca Toroslar’ın tüm mahallelerine hizmet edeceğiz. Bugüne kadar alamadığınız hizmetleri, daha hızlı, daha rasyonel ve adil bir şekilde sunmaya çalışacağız. Elimizden gelen herşeyi yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bize verdiğiniz görevi boşa çıkarmayacağız. 24 saat işimizin başında olacağız” dedi.

“ABDURRAHMAN YILDIZ, HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI”

Bir sonraki iftar programı ise Ayvagediği Mahallesi’nde, Ayvagediği Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (AYDER) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ayvagediği Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yüksel, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a iftar programına katılımından dolayı teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde daha nice iftar programları yapmayı temenni etti.

Başkan Yıldız da tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak; “Ramazan ayının son günlerine geldik. Ramazan Bayramımızı idrak edeceğiz. Öncelikle herkesin çocuklarıyla, ailesiyle mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Artık seçim süreci sona erdi. Ve bundan sonra Abdurrahman Yıldız, her birinizin belediye başkanı. Ve Belediyemiz, kırsal ve merkez olmak üzere 67 mahallemizde 7/24 hizmetinizde, emrinizde. Bundan sonra da mahalle muhtarlarımızla, buradaki kanaat önderleri ile, derneğimizle işbirliği yapmaya devam edeceğiz. Yazın yaylalarımızda nüfus yoğunlaşacak. Bütün sorunları sırasıyla tek tek çözeceğiz. Bizleri buraya davet eden Dernek Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Yıldız daha sonra, vatandaşlarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.