halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER, YÜZLERCE YURTTAŞIN KATILIMI VE DESTEĞİ İLE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.01.2024 - 11:23, Güncelleme: 25.01.2024 - 11:23 1217+ kez okundu.
 

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER, YÜZLERCE YURTTAŞIN KATILIMI VE DESTEĞİ İLE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mezitli adaylığına iddialı bir giriş yapan Tuncer, bugün Mezitli esnafı ve sakinleriyle bir araya gelerek Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi açıkça gözlemlenirken Ahmet Serkan Tuncer’in samimiyeti gözlerden kaçmadı. Mezitli sakinlerinden tam destek alan Tuncer; her konuda, her koşulda ve her problemde kapısı sonuna kadar vatandaşlarına açık olacak bir belediye başkanı olacağını ve Mezitli’de halkın desteği ile partisinin tarihi bir oy alacağını ifade etti. Mezitli sakinleri, ilgisi ve heyecanlarıyla Ahmet Serkan Tuncer’i şimdiden belediye başkanı olarak kabul etmiş görünüyor.
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mezitli adaylığına iddialı bir giriş yapan Tuncer, bugün Mezitli esnafı ve sakinleriyle bir araya gelerek Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi açıkça gözlemlenirken Ahmet Serkan Tuncer’in samimiyeti gözlerden kaçmadı. Mezitli sakinlerinden tam destek alan Tuncer; her konuda, her koşulda ve her problemde kapısı sonuna kadar vatandaşlarına açık olacak bir belediye başkanı olacağını ve Mezitli’de halkın desteği ile partisinin tarihi bir oy alacağını ifade etti.

Mezitli sakinleri, ilgisi ve heyecanlarıyla Ahmet Serkan Tuncer’i şimdiden belediye başkanı olarak kabul etmiş görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.