halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN, TARSUS’A KONGRE VE FUAR MERKEZİ MÜJDESİ VERDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.03.2024 - 10:46, Güncelleme: 19.03.2024 - 10:46 760+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN, TARSUS’A KONGRE VE FUAR MERKEZİ MÜJDESİ VERDİ

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Tarsus İlçesine Fuar ve Kongre Merkezi kazandıracaklarını kaydederek, “Tarihi ve kültürel mirasıyla birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Tarsus, Çukurova Uluslararası Havalimanının açılması ile birlikte çok daha hareketli günler yaşayacak.

Ticaret ve turizm trafiğinin kesişim noktası olan Tarsus’u,  ekonomik bir cazibe merkezi yapmak için, içerisinde konaklama, kongre ve fuar merkezleri bulunan modern ve uluslararası bir tesis inşa edeceğiz.” Dedi.   “Mersin, İlçeleri ile Birlikte Kalkınacak” Seçim çalışmalarını sürdüren Serdar Soydan, Tarsus İlçesinde fabrika, STK ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya geldi. Serdar Soydan, yaptığı açıklamada, Mersin’in ilçeleri ile birlikte kalkınacağını vurgulayarak, şunları söyledi: “Hedefimiz, göreve geldiğimiz an itibariyle her bir vatandaşımıza eşit ölçüde hizmet etmektir. Bunu da ilk günden beri ortak akıl ile yapacağımızı ifade ediyoruz. Bu anlamda STK’ların önemini biliyor ve Mersinimizin her köşesinde kendileri ile istişarelerimizi sürdürüyoruz. Büyük umutlarla güzel günlere uyanacağız ve hep birlikte kazanacağız.” “Ürünlerimize katma değer sağlayacağız” Mersin’in limanı ve lojistiğine de dikkat çeken Soydan, “Transferleri sağlayacak bir lojistik tesis yapacağız. Kentimizde çok önemli tarım ürünleri var. Tarsus Kongre ve Fuar Merkezi ile Lojistik Merkezini entegre ederek ürünlerimize katma değer sağlayacağız. Mutfağımız çok iyi, coğrafi işaretli yiyeceklerimiz var. Marka olmuş, kentimizi Türkiye'ye ve dünyaya gastronomi alanında tanıtan işletmelerimiz var. Lojistik, tarım, kongre merkezi, havalimanı ve gastronomiyi bir bütün olarak düşünüyoruz. “diye konuştu.                  
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Tarsus İlçesine Fuar ve Kongre Merkezi kazandıracaklarını kaydederek, “Tarihi ve kültürel mirasıyla birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Tarsus, Çukurova Uluslararası Havalimanının açılması ile birlikte çok daha hareketli günler yaşayacak.

Ticaret ve turizm trafiğinin kesişim noktası olan Tarsus’u,  ekonomik bir cazibe merkezi yapmak için, içerisinde konaklama, kongre ve fuar merkezleri bulunan modern ve uluslararası bir tesis inşa edeceğiz.” Dedi.  

“Mersin, İlçeleri ile Birlikte Kalkınacak”

Seçim çalışmalarını sürdüren Serdar Soydan, Tarsus İlçesinde fabrika, STK ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya geldi. Serdar Soydan, yaptığı açıklamada, Mersin’in ilçeleri ile birlikte kalkınacağını vurgulayarak, şunları söyledi: “Hedefimiz, göreve geldiğimiz an itibariyle her bir vatandaşımıza eşit ölçüde hizmet etmektir. Bunu da ilk günden beri ortak akıl ile yapacağımızı ifade ediyoruz. Bu anlamda STK’ların önemini biliyor ve Mersinimizin her köşesinde kendileri ile istişarelerimizi sürdürüyoruz. Büyük umutlarla güzel günlere uyanacağız ve hep birlikte kazanacağız.”

“Ürünlerimize katma değer sağlayacağız”

Mersin’in limanı ve lojistiğine de dikkat çeken Soydan, “Transferleri sağlayacak bir lojistik tesis yapacağız. Kentimizde çok önemli tarım ürünleri var. Tarsus Kongre ve Fuar Merkezi ile Lojistik Merkezini entegre ederek ürünlerimize katma değer sağlayacağız. Mutfağımız çok iyi, coğrafi işaretli yiyeceklerimiz var. Marka olmuş, kentimizi Türkiye'ye ve dünyaya gastronomi alanında tanıtan işletmelerimiz var. Lojistik, tarım, kongre merkezi, havalimanı ve gastronomiyi bir bütün olarak düşünüyoruz. “diye konuştu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.