halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROS ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSLARARASI SANAT SEMPOZYUMU BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.03.2024 - 15:05, Güncelleme: 12.03.2024 - 15:05 901+ kez okundu.
 

TOROS ÜNİVERSİTESİ 3. ULUSLARARASI SANAT SEMPOZYUMU BAŞLADI

Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından 12 - 19 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Toros Üniversitesi 3.Uluslararası Sanat Sempozyumu’nun açılış töreni gerçekleştirildi.

45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen 3.Uluslararası Sanat Sempozyumu açılış törenine Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz, farklı ülkelerden katılım sağlayan sanatçılar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan GSTMF Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz, "Daha önceki çalıştaylarımız gibi, bu etkinliğin de verimli, sosyal açıdan güçlü ve keyifli bir atmosferde geçmesini diliyorum. Sizlerin katkılarıyla bu hedefe ulaşacağımıza inancım tamdır. Toplamda 22 değerli katılımcımızın olduğu bu çalıştayda yer almanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ve çaba harcadık; çalışmalarımızın meyvesini kasım ayında "Gülüm Özveren Sanat Galerisi" adını verdiğimiz güzel bir galeriyle taçlandırdık. Nihai hedefimiz üniversitemize bir müze kazandırmaktır. Bu yıl çalıştayımızın içeriğini daha da zenginleştirdik; sunumlar ve söyleşilerle etkileşimli bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz. Çalıştayımızın düzenlenmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Sempozyum kapsamında konuşan Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Sanat Sempozyumu'nda bir araya gelmiş olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Sanat, kültürler arasında köprü kurmanın, anlamın derinleştirilmesinin ve birbirimize daha yaklaşmanın bir aracıdır. Bu sempozyum, sanatın bu güçlü etkisini daha da vurgulamak, farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getirerek yaratıcı bir diyalog ortamı oluşturmak amacıyla düzenlenmiştir. Bu hafta boyunca gerçekleşecek olan etkinliklerde, sanatın çeşitli yönlerini keşfedecek, düşünce ve ifade dünyamızı zenginleştirecek tartışmaları bir arada yapma fırsatı bulacağız. Üniversitemizin bu tür etkinliklere ev sahipliği yapması, kültürler arası iletişimi ve sanatsal alışverişi desteklemekte önemli bir rol oynamaktadır. Değerli sanatçılar, akademisyenler ve katılımcılar, bu sempozyumu daha da özel kılan sizin değerli katkılarınızdır. Sanatın evrensel dilini konuşmak, yeni fikirler üretmek ve estetik deneyimleri paylaşmak için buradayız. Bu sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Katılımcılara etkinlik boyunca verimli ve ilham dolu bir deneyim yaşamalarını dilerim. Hep birlikte, sanatın gücüyle daha aydınlık bir geleceğe adım atmaya hazırız, iyi çalışmalar dilerim” dedi. Açılış konuşmalarının ardından katılımcı sanatçı Ha Jung-yul “Universe Painting” konulu sunum gerçekleştirdi. 45 Evler Kampüsü’nde gerçekleştirilen törenin ardından Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin bulunduğu Uray Kampüsü’nde sanatçılar Han Young-sook, Kang Sook-hee, Han Jung-yul’un resim sergileri açılışı gerçekleşti.
Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından 12 - 19 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Toros Üniversitesi 3.Uluslararası Sanat Sempozyumu’nun açılış töreni gerçekleştirildi.

45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen 3.Uluslararası Sanat Sempozyumu açılış törenine Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz, farklı ülkelerden katılım sağlayan sanatçılar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan GSTMF Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz, "Daha önceki çalıştaylarımız gibi, bu etkinliğin de verimli, sosyal açıdan güçlü ve keyifli bir atmosferde geçmesini diliyorum. Sizlerin katkılarıyla bu hedefe ulaşacağımıza inancım tamdır. Toplamda 22 değerli katılımcımızın olduğu bu çalıştayda yer almanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ve çaba harcadık; çalışmalarımızın meyvesini kasım ayında "Gülüm Özveren Sanat Galerisi" adını verdiğimiz güzel bir galeriyle taçlandırdık. Nihai hedefimiz üniversitemize bir müze kazandırmaktır. Bu yıl çalıştayımızın içeriğini daha da zenginleştirdik; sunumlar ve söyleşilerle etkileşimli bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz. Çalıştayımızın düzenlenmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Sempozyum kapsamında konuşan Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Sanat Sempozyumu'nda bir araya gelmiş olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Sanat, kültürler arasında köprü kurmanın, anlamın derinleştirilmesinin ve birbirimize daha yaklaşmanın bir aracıdır. Bu sempozyum, sanatın bu güçlü etkisini daha da vurgulamak, farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getirerek yaratıcı bir diyalog ortamı oluşturmak amacıyla düzenlenmiştir. Bu hafta boyunca gerçekleşecek olan etkinliklerde, sanatın çeşitli yönlerini keşfedecek, düşünce ve ifade dünyamızı zenginleştirecek tartışmaları bir arada yapma fırsatı bulacağız. Üniversitemizin bu tür etkinliklere ev sahipliği yapması, kültürler arası iletişimi ve sanatsal alışverişi desteklemekte önemli bir rol oynamaktadır. Değerli sanatçılar, akademisyenler ve katılımcılar, bu sempozyumu daha da özel kılan sizin değerli katkılarınızdır. Sanatın evrensel dilini konuşmak, yeni fikirler üretmek ve estetik deneyimleri paylaşmak için buradayız. Bu sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Katılımcılara etkinlik boyunca verimli ve ilham dolu bir deneyim yaşamalarını dilerim. Hep birlikte, sanatın gücüyle daha aydınlık bir geleceğe adım atmaya hazırız, iyi çalışmalar dilerim” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından katılımcı sanatçı Ha Jung-yul “Universe Painting” konulu sunum gerçekleştirdi.

45 Evler Kampüsü’nde gerçekleştirilen törenin ardından Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin bulunduğu Uray Kampüsü’nde sanatçılar Han Young-sook, Kang Sook-hee, Han Jung-yul’un resim sergileri açılışı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.