halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNİN BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.04.2024 - 19:54, Güncelleme: 09.04.2024 - 19:54 1848 kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNİN BOCCE SPORCUSU MEHMET CAN YAKIN, DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BOY GÖSTERECEK

Toroslar Belediyesinin Milli Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakın, Fransa’da düzenlenecek olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’na katılacak.

3-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Toroslar Bocce Tesisi’nde yapılan Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda 3 disiplinde madalya alarak Türkiye Şampiyonu olan milli sporcu Yakın,  7-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’nda ise ülkemizi ve Toroslar Belediyesini temsil edecek. Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, elde ettiği şampiyonlukların yanı sıra milli takıma kazandırdığı sporcular ile Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olma ünvanını da koruyor. MİLLİ SPORCU YAKIN; “HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK  Bocce branşında Dünya ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü olan milli sporcu Yakın, tek hedefinin Toroslar Belediyesi çatısı altında Dünya Şampiyonluğunu Toroslar’a ve Türkiye’ye kazandırmak olduğunu söyledi. Milli Takım ve Toroslar Belediyesi antrenörü olan Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl temsilcisi Niyazi Kutlay’a teşekkür eden milli sporcu Yakın, Türkiye şampiyonluğunu Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a hediye ettiğini belirtti.   BAŞKAN YILDIZ; “MİLLİ SPORCUMUZ MEHMET CAN YAKIN İLE GURUR DUYDUK”   Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da Türkiye şampiyonu olan Toroslar Belediyesi Bocce Takımı sporcusu Mehmet Can Yakın’ı ve antrenör Niyazi Kutlay’ı tebrik etti. “Milli sporcumuz Mehmet Can Yakın, bizlere büyük bir gurur yaşattı” diyen Başkan Yıldız; “Sporcumuzun hedefi olan dünya şampiyonluğunu da elde edeceğine inanıyorum. Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’nda kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Toroslar Belediyesinin Milli Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakın, Fransa’da düzenlenecek olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’na katılacak.

3-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Toroslar Bocce Tesisi’nde yapılan Bocce Volo Atış Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda 3 disiplinde madalya alarak Türkiye Şampiyonu olan milli sporcu Yakın,  7-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’nda ise ülkemizi ve Toroslar Belediyesini temsil edecek.

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, elde ettiği şampiyonlukların yanı sıra milli takıma kazandırdığı sporcular ile Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olma ünvanını da koruyor.

MİLLİ SPORCU YAKIN; “HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK 

Bocce branşında Dünya ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü olan milli sporcu Yakın, tek hedefinin Toroslar Belediyesi çatısı altında Dünya Şampiyonluğunu Toroslar’a ve Türkiye’ye kazandırmak olduğunu söyledi.

Milli Takım ve Toroslar Belediyesi antrenörü olan Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Mersin İl temsilcisi Niyazi Kutlay’a teşekkür eden milli sporcu Yakın, Türkiye şampiyonluğunu Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a hediye ettiğini belirtti.

 

BAŞKAN YILDIZ; “MİLLİ SPORCUMUZ MEHMET CAN YAKIN İLE GURUR DUYDUK”

 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da Türkiye şampiyonu olan Toroslar Belediyesi Bocce Takımı sporcusu Mehmet Can Yakın’ı ve antrenör Niyazi Kutlay’ı tebrik etti.

“Milli sporcumuz Mehmet Can Yakın, bizlere büyük bir gurur yaşattı” diyen Başkan Yıldız; “Sporcumuzun hedefi olan dünya şampiyonluğunu da elde edeceğine inanıyorum. Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’nda kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.