halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

”SAĞLIKLI BÖBREK SAĞLIKLI HAYAT” PROJESİNE İSTANBUL MARKETİNG AWARDS'TAN ÖDÜL

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.01.2024 - 14:15, Güncelleme: 19.01.2024 - 14:15 1259+ kez okundu.
 

”SAĞLIKLI BÖBREK SAĞLIKLI HAYAT” PROJESİNE İSTANBUL MARKETİNG AWARDS'TAN ÖDÜL

AstraZeneca Türkiye ve Hayat Su'yun koşulsuz destekleri ile Türk Nefroloji Derneği liderliğinde hayata geçirilen “Sağlıklı Böbrek Sağlıklı Hayat” projesi İstanbul Marketing Awards'ta ödüle layık görüldü.

AstraZeneca Türkiye ve Hayat Su'yun koşulsuz katkıları ile Türk Nefroloji Derneği liderliğinde hayata geçirilen “Sağlıklı Böbrek Sağlıklı Hayat” projesi Türk iş dünyasındaki kurumların ve markaların, pazarlama süreçlerini dikkate alarak düzenlenen İstanbul Marketing Awards'ta “Ürün & Deneyim & Satış” kategorisinde, “Ortaklık Yoluyla Büyüme (Marka İş Birlikleri)” ödülünün sahibi oldu.   Proje kapsamında yayına alınan www.sagliklibobreksagliklihayat.com sitesinde böbrek hastalığı hakkında önemli bilgiler paylaşılırken ziyaretçiler burada yedi sorudan oluşan teste yanıt vererek böbreklerinin sağlık durumunu da öğrenebiliyor. Tüketicilerin bilinçlendirilmesine destek olmak üzere proje kapsamında geçtiğimiz aylarda Hayat Su şişelerinde ve damacanalarında yer alan özel boyunluklara tüketicileri bu siteye yönlendiren QR kodları yerleştirilmişti.   Ödül hakkında değerlendirmede bulunan AstraZeneca Türkiye Medikal Direktörü Dr. Deniz Ertürk Erem, “Böbrek hastalığı, önemli bir halk sağlığı sorunu. Böbrek, fonksiyonlarının yüzde 90'ını kaybettiğinde bile hiçbir semptom göstermeyebiliyor.[1] Bu nedenle erken teşhis böbrek hastalıklarının tedavisi açısından da önemli. Böbrek hastalığı hakkında doğru ve güncel bilgileri herkesle paylaşmayı, bu hastalıkların olumsuz etkilerini azaltmayı amaçladığımız ve erken teşhisin önemine dikkat çektiğimiz ve koşulsuz desteğimizle hayata geçirilen projenin bu ödüle layık görülmesinden büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.  
AstraZeneca Türkiye ve Hayat Su'yun koşulsuz destekleri ile Türk Nefroloji Derneği liderliğinde hayata geçirilen “Sağlıklı Böbrek Sağlıklı Hayat” projesi İstanbul Marketing Awards'ta ödüle layık görüldü.

AstraZeneca Türkiye ve Hayat Su'yun koşulsuz katkıları ile Türk Nefroloji Derneği liderliğinde hayata geçirilen “Sağlıklı Böbrek Sağlıklı Hayat” projesi Türk iş dünyasındaki kurumların ve markaların, pazarlama süreçlerini dikkate alarak düzenlenen İstanbul Marketing Awards'ta “Ürün & Deneyim & Satış” kategorisinde, “Ortaklık Yoluyla Büyüme (Marka İş Birlikleri)” ödülünün sahibi oldu.
 
Proje kapsamında yayına alınan www.sagliklibobreksagliklihayat.com sitesinde böbrek hastalığı hakkında önemli bilgiler paylaşılırken ziyaretçiler burada yedi sorudan oluşan teste yanıt vererek böbreklerinin sağlık durumunu da öğrenebiliyor. Tüketicilerin bilinçlendirilmesine destek olmak üzere proje kapsamında geçtiğimiz aylarda Hayat Su şişelerinde ve damacanalarında yer alan özel boyunluklara tüketicileri bu siteye yönlendiren QR kodları yerleştirilmişti.
 
Ödül hakkında değerlendirmede bulunan  AstraZeneca Türkiye Medikal Direktörü Dr. Deniz Ertürk Erem, “Böbrek hastalığı, önemli bir halk sağlığı sorunu. Böbrek, fonksiyonlarının yüzde 90'ını kaybettiğinde bile hiçbir semptom göstermeyebiliyor.[1] Bu nedenle erken teşhis böbrek hastalıklarının tedavisi açısından da önemli. Böbrek hastalığı hakkında doğru ve güncel bilgileri herkesle paylaşmayı, bu hastalıkların olumsuz etkilerini azaltmayı amaçladığımız ve erken teşhisin önemine dikkat çektiğimiz ve koşulsuz desteğimizle hayata geçirilen projenin bu ödüle layık görülmesinden büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.