halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN KARARINI VERDİ; “BAŞKAN SEÇER’LE YOLA DEVAM”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.03.2024 - 20:21, Güncelleme: 29.03.2024 - 20:21 1494 kez okundu.
 

MERSİN KARARINI VERDİ; “BAŞKAN SEÇER’LE YOLA DEVAM”

5 yıldır halka iç içe olan ve Mersinli yurttaşları bir an olsun yalnız bırakmayan, desteğini hep hissettiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Mezitli’den Erdemli’ye düzenlediği otobüs turunda yurttaşlardan coşku dolu sevgi ve destek gördü.

5 yıl boyunca Mersin’e memnuniyetle hizmet eden Seçer, her gittiği mahallede memnuniyetle karşılandı. Gezi boyunca Seçer’e sevgi selinde bulunan yurttaşlar, 31 Mart’ın sonucunu Seçer’e olan sevgileri ve destekleriyle çoktan gösterdi. 5 yıldır halka iç içe olan, Mersinli yurttaşları bir an olsun yalnız bırakmayan ve desteğini hep hissettiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Mezitli’den Erdemli’ye düzenlediği otobüs turunda yurttaşlardan coşku dolu sevgi ve destek gördü. 5 yıl boyunca Mersin’e memnuniyetle hizmet eden Başkan Seçer, her gittiği mahallede memnuniyetle karşılandı. Gezi boyunca Seçer’e sevgi selinde bulunan yurttaşlar, 31 Mart’ın sonucunu Seçer’e olan sevgi ve destekleriyle çoktan gösterdi. Başkan Seçer’e Mezitli gezisinde CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer; Erdemli gezisinde ise CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi eşlik etti. Mezitli karış karış gezildi Mezitli İlçesi’ne bağlı Atatürk Mahallesi GMK Bulvarı’nda geziye başlayan otobüs, Merkez, Kuyuluk, Akdeniz, Davultepe, Seymenli ve Tece mahallelerinden devam ederek Mezitli’yi karış karış gezdi, coşkuyu tüm kente yaydı. Otobüste Seçer’i gören yurttaşlar; sokaklardan, evlerinin balkonlarından, arabalarından veya dükkânlardan alkışlar ve tezahüratlar ile Seçer’i karşıladı. Kimi zaman otobüsün önüne koşan yurttaşlar; “Büyük Başkan” sloganları eşliğinde Seçer’e sevgi selinde bulundu. Halkın ilgisi dolayısıyla birçok kez otobüsü durduran Seçer, yurttaşlarla selamlaşıp sarıldı, destekleri karşısında mutluluğunu ifade etti. Yörüklerin sesi Erdemli’de yankılandı; “Vahap Seçer, Mersin geçer” Mezitli’nin ardından Erdemli İlçesi’ne geçen Seçer, Erdemli halkı tarafından da aynı coşkuyla karşılandı. Mersin’deki herkesin ve her kesimin Başkan’ı olan Seçer’e sevgi gösterilerinde bulunan Yörükler;  “Vahap Seçer, Mersin geçer” diyerek Seçer’e tam destek gösterdi. Mersin halkı; “Memnuniyetle 5 yıl daha” diyor Erdemli gezisine Çeşmeli Mahallesi’nde başlayan Seçer, Erdemli’de Akdeniz, Merkez ve Koyuncu mahallelerini  cadde cadde, sokak sokak gezdi ve halkı selamladı. Gezi boyunca genci, yaşlısı, kadını, erkeği 7’den 70’e tüm yurttaşlar aynı coşkuyla Seçer’i selamladı. Memnuniyetleri yüzlerine yansıyan Mersin halkı; “Memnuniyetle bir 5 yıl daha” dedi.
5 yıldır halka iç içe olan ve Mersinli yurttaşları bir an olsun yalnız bırakmayan, desteğini hep hissettiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Mezitli’den Erdemli’ye düzenlediği otobüs turunda yurttaşlardan coşku dolu sevgi ve destek gördü.

5 yıl boyunca Mersin’e memnuniyetle hizmet eden Seçer, her gittiği mahallede memnuniyetle karşılandı. Gezi boyunca Seçer’e sevgi selinde bulunan yurttaşlar, 31 Mart’ın sonucunu Seçer’e olan sevgileri ve destekleriyle çoktan gösterdi.

5 yıldır halka iç içe olan, Mersinli yurttaşları bir an olsun yalnız bırakmayan ve desteğini hep hissettiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer; Mezitli’den Erdemli’ye düzenlediği otobüs turunda yurttaşlardan coşku dolu sevgi ve destek gördü. 5 yıl boyunca Mersin’e memnuniyetle hizmet eden Başkan Seçer, her gittiği mahallede memnuniyetle karşılandı. Gezi boyunca Seçer’e sevgi selinde bulunan yurttaşlar, 31 Mart’ın sonucunu Seçer’e olan sevgi ve destekleriyle çoktan gösterdi.

Başkan Seçer’e Mezitli gezisinde CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer; Erdemli gezisinde ise CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi eşlik etti.

Mezitli karış karış gezildi

Mezitli İlçesi’ne bağlı Atatürk Mahallesi GMK Bulvarı’nda geziye başlayan otobüs, Merkez, Kuyuluk, Akdeniz, Davultepe, Seymenli ve Tece mahallelerinden devam ederek Mezitli’yi karış karış gezdi, coşkuyu tüm kente yaydı. Otobüste Seçer’i gören yurttaşlar; sokaklardan, evlerinin balkonlarından, arabalarından veya dükkânlardan alkışlar ve tezahüratlar ile Seçer’i karşıladı.

Kimi zaman otobüsün önüne koşan yurttaşlar; “Büyük Başkan” sloganları eşliğinde Seçer’e sevgi selinde bulundu. Halkın ilgisi dolayısıyla birçok kez otobüsü durduran Seçer, yurttaşlarla selamlaşıp sarıldı, destekleri karşısında mutluluğunu ifade etti.

Yörüklerin sesi Erdemli’de yankılandı; “Vahap Seçer, Mersin geçer”

Mezitli’nin ardından Erdemli İlçesi’ne geçen Seçer, Erdemli halkı tarafından da aynı coşkuyla karşılandı. Mersin’deki herkesin ve her kesimin Başkan’ı olan Seçer’e sevgi gösterilerinde bulunan Yörükler;  “Vahap Seçer, Mersin geçer” diyerek Seçer’e tam destek gösterdi.

Mersin halkı; “Memnuniyetle 5 yıl daha” diyor

Erdemli gezisine Çeşmeli Mahallesi’nde başlayan Seçer, Erdemli’de Akdeniz, Merkez ve Koyuncu mahallelerini  cadde cadde, sokak sokak gezdi ve halkı selamladı. Gezi boyunca genci, yaşlısı, kadını, erkeği 7’den 70’e tüm yurttaşlar aynı coşkuyla Seçer’i selamladı. Memnuniyetleri yüzlerine yansıyan Mersin halkı; “Memnuniyetle bir 5 yıl daha” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.