halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS’TA CEP TELEFONU HIRSIZI YAKALANDI

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.02.2024 - 11:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 11:48 7147+ kez okundu.
 

TARSUS’TA CEP TELEFONU HIRSIZI YAKALANDI

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, Tarsus Baraj mesire alınanda müşteki E.K. isimli şahsa ait araçta meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsı yakaladı.

Asayiş Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalarda E.K ya ait cep telefonunun sinyal bilgileri takip edilerek şüphelinin tespiti ve çalıntı cep telefonunun ele geçirilmesine yönelik durumundan şüphelenilen M.İ. isimli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahsın elindeki çanta içerisinde müşteki E.K nın da cep telefonunun bulunduğu ve toplam 17 adet cep telefonu ele geçirilmiştir. M.İ. isimli şahsın telefon tamiri üzerine iş yeri olduğu anlaşılmış, işyerinde ve ikametinde yapılan aramada 2 adet çalıntı cep telefonu ele geçirilmiş ve gözaltına alınmıştır. Toplam ele geçirilen 19 adet cep telefonundan 5 adet cep telefonunun müştekileri tespit edilerek çalıntı olduğu anlaşılmış, diğer cep telefonlarının araştırmaları devam etmektedir. Şüpheli M.İ. işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildikten sonra TUTUKLANDI. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, Tarsus Baraj mesire alınanda müşteki E.K. isimli şahsa ait araçta meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsı yakaladı.

Asayiş Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalarda E.K ya ait cep telefonunun sinyal bilgileri takip edilerek şüphelinin tespiti ve çalıntı cep telefonunun ele geçirilmesine yönelik durumundan şüphelenilen M.İ. isimli şahıs yakalanmıştır. Şüpheli şahsın elindeki çanta içerisinde müşteki E.K nın da cep telefonunun bulunduğu ve toplam 17 adet cep telefonu ele geçirilmiştir.

M.İ. isimli şahsın telefon tamiri üzerine iş yeri olduğu anlaşılmış, işyerinde ve ikametinde yapılan aramada 2 adet çalıntı cep telefonu ele geçirilmiş ve gözaltına alınmıştır. Toplam ele geçirilen 19 adet cep telefonundan 5 adet cep telefonunun müştekileri tespit edilerek çalıntı olduğu anlaşılmış, diğer cep telefonlarının araştırmaları devam etmektedir. Şüpheli M.İ. işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildikten sonra TUTUKLANDI.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.