halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER MUHTARLAR İLE BULUŞMASI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.01.2024 - 17:43, Güncelleme: 21.01.2024 - 17:43 1334+ kez okundu.
 

CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET SERKAN TUNCER MUHTARLAR İLE BULUŞMASI

CHP Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’ye bağlı mahalle muhtarlarıyla buluşarak, her zaman muhtarlarla iyi bir iletişim içerisinde olacağını ve Mezitli’nin her mahallesine eşit hizmet yapacaklarını söyledi.

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla kahvaltılı buluşma gerçekleştirdi. Muhtarın yoğun katılım gösterdiği buluşmaya CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ile Mezitli Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Ballı da eşlik ettiler. Samimi ve sıcak geçen toplantıda Tuncer, muhtarlarla tek tek ilgilendi. Her zaman muhtarlara çok önem verdiğin belirten Tuncer, “Çok değerli muhtarlarımız öncelikle hepiniz bu değerli buluşmaya geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Hemen hemen tüm muhtarlarımızı daha önce ziyaret etmiştim. Siyasi hayatımda muhtarların önemini her zaman dile getiren biriyim. Muhtarlarla her zaman iyi bir iletişim içerisinde olmaya özen gösterdim. Seçilmiş muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için yol açıcıdır. Mezitli’ye hizmet için siz değerli muhtarlarla birlikte hareket edeceğiz. Muhtarlarımızın sorunların çözümü için de elimizden ne gelirse yapacağız. Her zaman sizlerin hizmetinizde olacağım. Mezitli’mizin tüm mahallelerine eşit hizmet götüreceğiz. Mahalledeki sorunu bana yansıttığınızda anında çözümü için çalışacağız.” Dedi. Mezitli’nin örnek bir kent olması için hep birlikte çalışacaklarını ifade eden Tuncer, “En etkili yönetimin yerinden yönetim olması gerektiği anlayışıyla Mezitli’de yapacağımız her çalışmada katılımcı bir anlayışla muhtarlarımızla iş birliği içerisinde olmaya özen göstereceğiz. Benimsediğimiz şeffaflık anlayışımız gereği katılımcı bir anlayışla muhtarlarımızla birlikte Mezitli’yi hep birlikte daha güzel yerlere taşıyacağız. “Diye konuştu. Mezitli Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Ballı da Ahmet Serkan Tuncer’e adaylığının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Tuncer’in her zaman muhtarlarla iyi bir iletişimde olduğunu ve kendilerini iyi ağırlayıp önemsedikleri için de teşekkür etti.
CHP Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’ye bağlı mahalle muhtarlarıyla buluşarak, her zaman muhtarlarla iyi bir iletişim içerisinde olacağını ve Mezitli’nin her mahallesine eşit hizmet yapacaklarını söyledi.

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla kahvaltılı buluşma gerçekleştirdi. Muhtarın yoğun katılım gösterdiği buluşmaya CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ile Mezitli Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Ballı da eşlik ettiler. Samimi ve sıcak geçen toplantıda Tuncer, muhtarlarla tek tek ilgilendi.

Her zaman muhtarlara çok önem verdiğin belirten Tuncer, “Çok değerli muhtarlarımız öncelikle hepiniz bu değerli buluşmaya geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Hemen hemen tüm muhtarlarımızı daha önce ziyaret etmiştim. Siyasi hayatımda muhtarların önemini her zaman dile getiren biriyim. Muhtarlarla her zaman iyi bir iletişim içerisinde olmaya özen gösterdim. Seçilmiş muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için yol açıcıdır. Mezitli’ye hizmet için siz değerli muhtarlarla birlikte hareket edeceğiz. Muhtarlarımızın sorunların çözümü için de elimizden ne gelirse yapacağız. Her zaman sizlerin hizmetinizde olacağım. Mezitli’mizin tüm mahallelerine eşit hizmet götüreceğiz. Mahalledeki sorunu bana yansıttığınızda anında çözümü için çalışacağız.” Dedi.

Mezitli’nin örnek bir kent olması için hep birlikte çalışacaklarını ifade eden Tuncer, “En etkili yönetimin yerinden yönetim olması gerektiği anlayışıyla Mezitli’de yapacağımız her çalışmada katılımcı bir anlayışla muhtarlarımızla iş birliği içerisinde olmaya özen göstereceğiz. Benimsediğimiz şeffaflık anlayışımız gereği katılımcı bir anlayışla muhtarlarımızla birlikte Mezitli’yi hep birlikte daha güzel yerlere taşıyacağız. “Diye konuştu.

Mezitli Muhtarlar Derneği Başkanı Bülent Ballı da Ahmet Serkan Tuncer’e adaylığının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, Tuncer’in her zaman muhtarlarla iyi bir iletişimde olduğunu ve kendilerini iyi ağırlayıp önemsedikleri için de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.