halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ TUNCER, PAZARTESİ PAZARI’NI ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.03.2024 - 13:59, Güncelleme: 19.03.2024 - 13:59 812 kez okundu.
 

CHP’Lİ TUNCER, PAZARTESİ PAZARI’NI ZİYARET ETTİ

MEZİTLİ’DE SOSYAL ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, emekliyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı ve sanayiciyi destekleyen bir belediye başkanı olacağını belirterek, “Üreten ve istihdam alanları oluşturacak, Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayacağız” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer ve Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur ile birlikte, Pazartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Emekliyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı ve sanayiciyi destekleyen bir belediye başkanı olacağını kaydeden Tuncer, “Mezitli’mizin kalbinin attığı en önemli yerlerden birisi olan pazarlarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Birlikte daha güçlü ve daha genç bir gelecek kurmak için biz buradayız!” dedi. PAKETLEME TESİSİNİ İNŞA EDECEĞİZ Depolama-kurutma-paketleme tesisi inşa edeceklerini ifade eden Tuncer, şöyle devam etti: “Tarımsal üretimde katma değerin oldukça yüksek olduğu, Türkiye’nin en güzel limonunun, şeftalisinin ve örtü altı üzümünün yetiştiği ilçemizde, üreticilerimizin ve çiftçimizin yüzünü güldürecek depolama-kurutma-paketleme tesisini inşa edeceğiz. Tüm semt pazarlarını kapalı alanlara taşıyacak hem yurttaşlarımızın alışveriş konforunu artıracak hem de pazarcı esnafının işini kolaylaştıracağız. Semt pazarlarını bölgenin ihtiyacına göre konumlandıracağız.”
MEZİTLİ’DE SOSYAL ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, emekliyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı ve sanayiciyi destekleyen bir belediye başkanı olacağını belirterek, “Üreten ve istihdam alanları oluşturacak, Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer ve Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur ile birlikte, Pazartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Emekliyi, işçiyi, çiftçiyi, esnafı ve sanayiciyi destekleyen bir belediye başkanı olacağını kaydeden Tuncer, “Mezitli’mizin kalbinin attığı en önemli yerlerden birisi olan pazarlarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Birlikte daha güçlü ve daha genç bir gelecek kurmak için biz buradayız!” dedi.

PAKETLEME TESİSİNİ İNŞA EDECEĞİZ
Depolama-kurutma-paketleme tesisi inşa edeceklerini ifade eden Tuncer, şöyle devam etti: “Tarımsal üretimde katma değerin oldukça yüksek olduğu, Türkiye’nin en güzel limonunun, şeftalisinin ve örtü altı üzümünün yetiştiği ilçemizde, üreticilerimizin ve çiftçimizin yüzünü güldürecek depolama-kurutma-paketleme tesisini inşa edeceğiz. Tüm semt pazarlarını kapalı alanlara taşıyacak hem yurttaşlarımızın alışveriş konforunu artıracak hem de pazarcı esnafının işini kolaylaştıracağız.
Semt pazarlarını bölgenin ihtiyacına göre konumlandıracağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.