halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE PARK, BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR DÜZENLENİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.02.2024 - 14:19, Güncelleme: 06.02.2024 - 14:19 1185+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE PARK, BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR DÜZENLENİYOR

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde bulunan yüzlerce park, bahçe ve yeşil alanın yanı sıra okul, cami, sağlık ocağı ve emniyet binaları gibi halkın ortak kullandığı kamu kurumlarının bahçesini düzenlemeyi sürdürüyor.

Hazırladığı günlük program kapsamında hareket eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe ve yeşil alanlarda düzenleneme çalışmaları ile birlikte çim biçme hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler 1 Mayıs, Karaduvar Cumhuriyet ve Açelya parkları ile Nadire İlkin Yaşlı Bakım Evi bahçesindeki çimleri biçmeye devam ediyor. Mahallelerde uzayan çalıları ve yer yer risk oluşturan ağaçları da budayan ekipler, düzenleme yapılan bölgelerde temizlik de yapıyor. Bazı çocuk parklarındaki oyun ve spor gruplarını da tadilattan geçiren ekipler, oyun grubu olmayan parklara da yenilerini yapıyor. Akdeniz’in yeşil varlıklarının yanı sıra spor sahalarını da elden geçiren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yer yer temizlik çalışması ile birlikte arazöz yardımıyla tazyikli su kullanıp spor sahaları ve donatılarının yıkama ve temizlik çalışmasını da aralıksız gerçekleştiriyor.
Akdeniz Belediyesi, ilçe genelinde bulunan yüzlerce park, bahçe ve yeşil alanın yanı sıra okul, cami, sağlık ocağı ve emniyet binaları gibi halkın ortak kullandığı kamu kurumlarının bahçesini düzenlemeyi sürdürüyor.

Hazırladığı günlük program kapsamında hareket eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park, bahçe ve yeşil alanlarda düzenleneme çalışmaları ile birlikte çim biçme hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler 1 Mayıs, Karaduvar Cumhuriyet ve Açelya parkları ile Nadire İlkin Yaşlı Bakım Evi bahçesindeki çimleri biçmeye devam ediyor. Mahallelerde uzayan çalıları ve yer yer risk oluşturan ağaçları da budayan ekipler, düzenleme yapılan bölgelerde temizlik de yapıyor.

Bazı çocuk parklarındaki oyun ve spor gruplarını da tadilattan geçiren ekipler, oyun grubu olmayan parklara da yenilerini yapıyor. Akdeniz’in yeşil varlıklarının yanı sıra spor sahalarını da elden geçiren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yer yer temizlik çalışması ile birlikte arazöz yardımıyla tazyikli su kullanıp spor sahaları ve donatılarının yıkama ve temizlik çalışmasını da aralıksız gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.