halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.03.2024 - 10:28, Güncelleme: 27.03.2024 - 10:28 827 kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Gittiğimiz her yerde halkımız tarafından inanılmaz bir sevgi ile karşılanıyor, büyük sorumluluklar yükleniyoruz.

Çünkü Mersin halkı artık değişim istiyor, hizmet istiyor. Bunu da Cumhur İttifakı kadrolarının yapacağını biliyor. Bizde bu sorumluluğu taşıyoruz.” Dedi. Sabahın ilk ışıklarından itibaren Mersin’i karış karış gezen Serdar Soydan, kurum, kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra halk buluşmalarına da katılarak sorunlarını bire bir dinlemeye devam ediyor. “Algı ve israf belediyeciliği bitiyor”  Mersin halkının artık hizmet istediğini, algı ve israf belediyeciliği istemediğini vurgulayan Soydan, “Son günlerde seçim telaşı ile bir takım çalışmalar yapıldığını görüyoruz. 5 yıldır sadece algı ve israf yapan belediye yönetimi, son günlerde gidici olduğu anlamış olmalı ki daha önce yaptıkları yerleri söküp yeniden yapıyorlar.” Diye konuştu. “Mersin’in değişime ihtiyacı var” Yaptığı ziyaretlerde Mersin’in sorunlarını not ettiklerini ifade eden Soydan, şunları söyledi: “İş dünyası, üretici, çiftçi, ev hanımı veya esnaf aynı şeyi söylüyor ve Mersin’in değişime ihtiyacı olduğunu belirtiyorlar. Mersin’in artık zaman kaybetme lüksü kalmadı. Halkımızda bunu bize ifade ediyor. Bizim vaatlerimiz değil, gerçekçi projelerimiz var. Mersin’in sorunlarını çok iyi biliyoruz ve ona göre çözümlerimizle geliyoruz.”
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Gittiğimiz her yerde halkımız tarafından inanılmaz bir sevgi ile karşılanıyor, büyük sorumluluklar yükleniyoruz.

Çünkü Mersin halkı artık değişim istiyor, hizmet istiyor. Bunu da Cumhur İttifakı kadrolarının yapacağını biliyor. Bizde bu sorumluluğu taşıyoruz.” Dedi.

Sabahın ilk ışıklarından itibaren Mersin’i karış karış gezen Serdar Soydan, kurum, kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra halk buluşmalarına da katılarak sorunlarını bire bir dinlemeye devam ediyor.

“Algı ve israf belediyeciliği bitiyor” 

Mersin halkının artık hizmet istediğini, algı ve israf belediyeciliği istemediğini vurgulayan Soydan, “Son günlerde seçim telaşı ile bir takım çalışmalar yapıldığını görüyoruz. 5 yıldır sadece algı ve israf yapan belediye yönetimi, son günlerde gidici olduğu anlamış olmalı ki daha önce yaptıkları yerleri söküp yeniden yapıyorlar.” Diye konuştu.

“Mersin’in değişime ihtiyacı var”

Yaptığı ziyaretlerde Mersin’in sorunlarını not ettiklerini ifade eden Soydan, şunları söyledi: “İş dünyası, üretici, çiftçi, ev hanımı veya esnaf aynı şeyi söylüyor ve Mersin’in değişime ihtiyacı olduğunu belirtiyorlar. Mersin’in artık zaman kaybetme lüksü kalmadı. Halkımızda bunu bize ifade ediyor. Bizim vaatlerimiz değil, gerçekçi projelerimiz var. Mersin’in sorunlarını çok iyi biliyoruz ve ona göre çözümlerimizle geliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.