halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ'IN YENİ YIL MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.12.2023 - 16:59, Güncelleme: 28.12.2023 - 16:59 691+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ'IN YENİ YIL MESAJI

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

“Her yeni yıl, yeni başlangıçtır” diyen Başkan Yılmaz; “Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olan 2023 yılını geride bıraktık. Yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın ve sevginin egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır” dedi. “BİZ BU ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUZ” “İstiyoruz ki insanlarımız bu şehirde yaşamaktan hep mutlu olsun” diyerek, bu gayretle çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak bir yandan planladığımız projelerimizi hayata geçirirken bir yandan da eğitimden sağlığa, spordan turizme, imardan ulaşıma, istihdamdan kültür ve sanata kadar ilçemizin geleceği adına önemli adımlar attık. Hem ilçemizin hem de kentimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi için güç birliği yaparak çalıştık.  Vatandaşlarımızın talep ve önceliklerini dikkate alan gönül belediyeceliğine damga vurduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar en zor günlerde en özel projelerle vatandaşlarımızın yanında olduk. 2023 yılında birlik ve beraberlik içinde her felaketi göğüsleyebileceğimizi bir kez daha yaşayarak gördük, dayanışma ruhuyla yaralarımızı birlikte sardık ve mutluluğu da paylaşmayı bildik. “Biz birlikte güçlüyüz. Neye ihtiyaç varsa oradayız” diyerek;  çevik ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerle dolu bir dönemi geride bıraktık. Biz büyük bir aileyiz. Bu şehri çok seviyoruz. İnanıyorum ki bu gayretlerimizin karşılığı bizi daha da ileriye taşıyacak. En büyük destekçimiz olan hemşehrilerimizden aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da artmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum” şeklinde konuştu.  
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

“Her yeni yıl, yeni başlangıçtır” diyen Başkan Yılmaz; “Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olan 2023 yılını geride bıraktık. Yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın ve sevginin egemen olması, insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır” dedi.

“BİZ BU ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUZ”

“İstiyoruz ki insanlarımız bu şehirde yaşamaktan hep mutlu olsun” diyerek, bu gayretle çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmaz; “ Toroslar Belediyesi olarak bir yandan planladığımız projelerimizi hayata geçirirken bir yandan da eğitimden sağlığa, spordan turizme, imardan ulaşıma, istihdamdan kültür ve sanata kadar ilçemizin geleceği adına önemli adımlar attık. Hem ilçemizin hem de kentimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi için güç birliği yaparak çalıştık.  Vatandaşlarımızın talep ve önceliklerini dikkate alan gönül belediyeceliğine damga vurduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar en zor günlerde en özel projelerle vatandaşlarımızın yanında olduk. 2023 yılında birlik ve beraberlik içinde her felaketi göğüsleyebileceğimizi bir kez daha yaşayarak gördük, dayanışma ruhuyla yaralarımızı birlikte sardık ve mutluluğu da paylaşmayı bildik. “Biz birlikte güçlüyüz. Neye ihtiyaç varsa oradayız” diyerek;  çevik ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerle dolu bir dönemi geride bıraktık. Biz büyük bir aileyiz. Bu şehri çok seviyoruz. İnanıyorum ki bu gayretlerimizin karşılığı bizi daha da ileriye taşıyacak. En büyük destekçimiz olan hemşehrilerimizden aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da artmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.