halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEVLÜT EKMEKÇİ: MAKAMA DEĞİL HİZMETE GELİYORUM

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.03.2024 - 14:53, Güncelleme: 20.03.2024 - 14:53 739 kez okundu.
 

MEVLÜT EKMEKÇİ: MAKAMA DEĞİL HİZMETE GELİYORUM

‘Mezitli 5 yıl daha kaybetmesin’ diyerek kollarını sıvadığını dile getiren Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, projelerinin vatandaşlardan tam destek aldığını söyledi

Meslek yaşamına Mezitli’de semt pazarcılığı yaparak başladığını ve yaşadığı Mezitli’yi her yönüyle çok iyi bildiğini ifade eden Ekmekci, “Semt pazarcılığından başlayarak Mezitli’de işletme sahibi oldum. Siyasetin her kademesinde görev aldım. En son olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi görevim devam ediyor. Şimdi de Mezitli’de hayallerimi gerçekleştirmek için aday oldum. Sloganımız Mezitli’de sevgi kazansız diyerek Mezitli için bir şans istiyoruz” dedi. “MEZİTLİ KAZANMAYA BAŞLASIN İSTİYORUZ” Mezitli’yi kalkındıracak projelerle buluşturduklarının altını çizen Ekmekci, “Son derece olumlu enerji aldığım bir seçim süreci yaşıyoruz. Yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bu da halkımızda karşılık buluyor. Mezitli 4 merkez ilçenin en güzeli ama bir sahibi yok. Çok güzel sahilimiz var ama hizmet yok. Gençlerin, kadınların güvenle yürüyebileceği bir alan yok.  Aydınlatma yok. Ben Mevlüt Ekmekci olarak eskiyi bir kenara bırakıp Mezitli kazanmaya başlasın istiyoruz. 5 yıl daha kaybetmesin” diye konuştu. “PROJELERİMİZİ HALKIMIZA SORARAK HAZIRLADIK” Projeleri hazırlarken kentin ihtiyaçlarını göz önünde tuttuklarını vurgulayan Ekmekci, “Projelerimizi sunduk ve çok büyük destek aldı. Çünkü bunlar bizim değil Mezitli halkının projeleri. Biz kadınlarımıza sorduk ne istersiniz diye ona göre projemizi hazırladık. Gençlerimize sorduk ne istemişlerse projelerimizin kaynağını o fikirler oluşturdu” bilgisini verdi. “MAKAMA DEĞİL HALKA HİZMET İÇİN GELİYORUM” Mezitli’de hizmet anlayışını değiştirmek için yola çıktıklarını belirten Ekmekci şu ifadeleri kullandı: “Ben belediye başkanı olmak istemiyorum. O sadece bir sıfat. Ben belediyede Mezitli’nin hizmetkarı olmaya adayım. Adil bir yönetim için adayım. Başkan olduğumda tüm gömleklerimi çıkaracağım ve din dil ırk ayrımı yapmadan Mezitli’nin ortak belediye başkanı olacağım. Belediye hizmet binasına çıktığım zaman orası halka açık olacak. Başkaları gibi odama makam demeyeceğim. Özel kaleme kadar ulaşan vatandaşımızı kapıdan çevirmeyeceğim.”
‘Mezitli 5 yıl daha kaybetmesin’ diyerek kollarını sıvadığını dile getiren Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, projelerinin vatandaşlardan tam destek aldığını söyledi

Meslek yaşamına Mezitli’de semt pazarcılığı yaparak başladığını ve yaşadığı Mezitli’yi her yönüyle çok iyi bildiğini ifade eden Ekmekci, “Semt pazarcılığından başlayarak Mezitli’de işletme sahibi oldum. Siyasetin her kademesinde görev aldım. En son olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi görevim devam ediyor. Şimdi de Mezitli’de hayallerimi gerçekleştirmek için aday oldum. Sloganımız Mezitli’de sevgi kazansız diyerek Mezitli için bir şans istiyoruz” dedi.

“MEZİTLİ KAZANMAYA BAŞLASIN İSTİYORUZ”

Mezitli’yi kalkındıracak projelerle buluşturduklarının altını çizen Ekmekci, “Son derece olumlu enerji aldığım bir seçim süreci yaşıyoruz. Yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bu da halkımızda karşılık buluyor. Mezitli 4 merkez ilçenin en güzeli ama bir sahibi yok. Çok güzel sahilimiz var ama hizmet yok. Gençlerin, kadınların güvenle yürüyebileceği bir alan yok.  Aydınlatma yok. Ben Mevlüt Ekmekci olarak eskiyi bir kenara bırakıp Mezitli kazanmaya başlasın istiyoruz. 5 yıl daha kaybetmesin” diye konuştu.

“PROJELERİMİZİ HALKIMIZA SORARAK HAZIRLADIK”

Projeleri hazırlarken kentin ihtiyaçlarını göz önünde tuttuklarını vurgulayan Ekmekci, “Projelerimizi sunduk ve çok büyük destek aldı. Çünkü bunlar bizim değil Mezitli halkının projeleri. Biz kadınlarımıza sorduk ne istersiniz diye ona göre projemizi hazırladık. Gençlerimize sorduk ne istemişlerse projelerimizin kaynağını o fikirler oluşturdu” bilgisini verdi.

“MAKAMA DEĞİL HALKA HİZMET İÇİN GELİYORUM”

Mezitli’de hizmet anlayışını değiştirmek için yola çıktıklarını belirten Ekmekci şu ifadeleri kullandı:

“Ben belediye başkanı olmak istemiyorum. O sadece bir sıfat. Ben belediyede Mezitli’nin hizmetkarı olmaya adayım. Adil bir yönetim için adayım. Başkan olduğumda tüm gömleklerimi çıkaracağım ve din dil ırk ayrımı yapmadan Mezitli’nin ortak belediye başkanı olacağım. Belediye hizmet binasına çıktığım zaman orası halka açık olacak. Başkaları gibi odama makam demeyeceğim. Özel kaleme kadar ulaşan vatandaşımızı kapıdan çevirmeyeceğim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.