halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÜLTAK; “AKDENİZ’İN DÖRT BİR YANINA KESİNTİSİZ HİZMET VERİYORUZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.02.2024 - 14:31, Güncelleme: 06.02.2024 - 14:31 1192+ kez okundu.
 

GÜLTAK; “AKDENİZ’İN DÖRT BİR YANINA KESİNTİSİZ HİZMET VERİYORUZ”

Fen işleri ekipleri tarafından Kiremithane ve Yeni Mahalle’de ağır iş makineleri desteğiyle gerçekleşen asfalt kaplama ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gültak; “Akdeniz’de şu an 10 mahallemizde hem sıcak asfalt döküyoruz, hem yama hem de kaldırımları yeniliyoruz. Bu hizmetleri de belediyemize ait plentimizde ürettiğimiz sıcak asfaltımızla sağlıyoruz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde asfalt kaplama ve kaldırım yenileme hizmeti aralıksız devam ediyor. Güçlendirilen ekip ve arttırılan iş makineleri desteğiyle aynı anda birçok mahallede hizmet veren ekipler, Kiremithane ve Yeni Mahalle’ye de çıkarma yaparak sokakları asfaltla kaplayıp kaldırımları yeniliyor. Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen ve Yeni Mahalle Muhtarı Habib Aksın ile bir araya gelerek 2 mahallede gerçekleşen çalışmaları takip eden Başkan Gültak, ekiplerden bilgi aldı, ardından mahalle sakinleri ve esnafla sohbet ederek taleplerini dinledi. “Aynı anda 10 mahallemize hizmet verebiliyoruz” Kiremithane Mahallesi Dr. Cemalettin Tanrıöver sokağında gerçekleşen çalışmaları inceleyip ardından bir açıklama yapan Başkan Gültak; “Burada zamanla eskiyip ömrünü tamamlayan asfalt kaldırıldı. Sıcak asfalt da geldi, sokağı tamamen asfaltlayacağız. Şu an Akdeniz’de 10 mahallede hem sıcak asfalt döküyoruz hem yama hem de kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bir özelliği şu; kendi plentimizden, kendi sıcak asfaltımızla bu hizmeti üretiyoruz. Bu da Akdeniz’e yakışıyor. Her şey Akdeniz için” ifadelerini kullandı. “Başkanımız sözünü yerine getirdi” Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen ise, “Şu an mahallemizde Dr. Cemalettin Tanrıöver sokağındayız. Bu sokağımızın yenilenmesi lazımdı. Başkanımız Sayın Gültak daha önce bize söz vermişti. Kısmet bugüne imiş. Bugün de fen işleri ekipleri geldi ve asfaltı dökecekler. Ardından ara sokakların da bazıları yenilenecek. İnşallah diğer sokaklarımıza da en kısa sürede gireceğiz. Başkanımız Gültak’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Fen işleri ekipleri tarafından Kiremithane ve Yeni Mahalle’de ağır iş makineleri desteğiyle gerçekleşen asfalt kaplama ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gültak; “Akdeniz’de şu an 10 mahallemizde hem sıcak asfalt döküyoruz, hem yama hem de kaldırımları yeniliyoruz. Bu hizmetleri de belediyemize ait plentimizde ürettiğimiz sıcak asfaltımızla sağlıyoruz” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde asfalt kaplama ve kaldırım yenileme hizmeti aralıksız devam ediyor. Güçlendirilen ekip ve arttırılan iş makineleri desteğiyle aynı anda birçok mahallede hizmet veren ekipler, Kiremithane ve Yeni Mahalle’ye de çıkarma yaparak sokakları asfaltla kaplayıp kaldırımları yeniliyor. Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen ve Yeni Mahalle Muhtarı Habib Aksın ile bir araya gelerek 2 mahallede gerçekleşen çalışmaları takip eden Başkan Gültak, ekiplerden bilgi aldı, ardından mahalle sakinleri ve esnafla sohbet ederek taleplerini dinledi.

“Aynı anda 10 mahallemize hizmet verebiliyoruz”

Kiremithane Mahallesi Dr. Cemalettin Tanrıöver sokağında gerçekleşen çalışmaları inceleyip ardından bir açıklama yapan Başkan Gültak; “Burada zamanla eskiyip ömrünü tamamlayan asfalt kaldırıldı. Sıcak asfalt da geldi, sokağı tamamen asfaltlayacağız. Şu an Akdeniz’de 10 mahallede hem sıcak asfalt döküyoruz hem yama hem de kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Bir özelliği şu; kendi plentimizden, kendi sıcak asfaltımızla bu hizmeti üretiyoruz. Bu da Akdeniz’e yakışıyor. Her şey Akdeniz için” ifadelerini kullandı.

“Başkanımız sözünü yerine getirdi”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen ise, “Şu an mahallemizde Dr. Cemalettin Tanrıöver sokağındayız. Bu sokağımızın yenilenmesi lazımdı. Başkanımız Sayın Gültak daha önce bize söz vermişti. Kısmet bugüne imiş. Bugün de fen işleri ekipleri geldi ve asfaltı dökecekler. Ardından ara sokakların da bazıları yenilenecek. İnşallah diğer sokaklarımıza da en kısa sürede gireceğiz. Başkanımız Gültak’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.