halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’DA “İLK NEFES” ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.08.2023 - 16:22, Güncelleme: 16.08.2023 - 16:22 1782+ kez okundu.
 

TOROSLAR’DA “İLK NEFES” ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Toroslar Belediyesi tarafından yürütülen “İlk Nefes” Projesi çerçevesinde yeni doğan bebek ziyaretleri devam ediyor. Belediye, bir yılda bin aileye İlk Nefes Projesi ile destek oldu.

Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalar yapan İlk Nefes ekibine, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz, MHP Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz ve Belediye Başkanı Yardımcısı Şeyda Gülden de eşlik ederek, yeni bebeği olan ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.   Ziyaretlerde, ailelere hediye edilen İlk Nefes Çantalarında bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak eşyalar bulunuyor. İlk Nefes çantasını alan aileler ise Başkan Yılmaz’a, bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.   BAŞKAN YILMAZ; “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”   Dünyaya gelen bebeklerin hayırlı olmasını dileyerek aileleri tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İlçemizde doğan her yavrumuzun sevincini, kıymetli aileleri ile birlikte yürekten paylaşıyoruz. “İlk Nefes” çantalarımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırıyoruz. Biz Toroslar’da büyük bir aileyiz. Ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz Minik yavrularımızın, ailelerine, vatana ve millete hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenni ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.
Toroslar Belediyesi tarafından yürütülen “İlk Nefes” Projesi çerçevesinde yeni doğan bebek ziyaretleri devam ediyor. Belediye, bir yılda bin aileye İlk Nefes Projesi ile destek oldu.

Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalar yapan İlk Nefes ekibine, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz, MHP Toroslar KAÇEP Başkanı Nilüfer Temiz ve Belediye Başkanı Yardımcısı Şeyda Gülden de eşlik ederek, yeni bebeği olan ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.

 

Ziyaretlerde, ailelere hediye edilen İlk Nefes Çantalarında bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak eşyalar bulunuyor. İlk Nefes çantasını alan aileler ise Başkan Yılmaz’a, bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

BAŞKAN YILMAZ; “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Dünyaya gelen bebeklerin hayırlı olmasını dileyerek aileleri tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “İlçemizde doğan her yavrumuzun sevincini, kıymetli aileleri ile birlikte yürekten paylaşıyoruz. “İlk Nefes” çantalarımızı ilçemizin dört bir yanına ulaştırıyoruz. Biz Toroslar’da büyük bir aileyiz. Ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz Minik yavrularımızın, ailelerine, vatana ve millete hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenni ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.