halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.08.2023 - 23:47, Güncelleme: 29.08.2023 - 23:47 1198+ kez okundu.
 

ANAMUR BELEDİYE BAŞKANI HİDAYET KILINÇ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ağustos ayının Türk tarihi açısından zafer ayı  olduğunu belirten Başkan Kılınç: "Sultan Alparslan Malazgirt Zaferi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ise Kurtuluş Savaşı ile Anadolu'nun bir Türk Yurdu olduğunu bütün Dünya'ya ilan etmiştir.  Ülkemizin ve aziz milletimizin harap ve bitap düştüğü bir ortamda damarlarındaki asil kandan aldığı kudretle memleketi işgalden kurtaran Büyük Atatürk, emperyalistlerin tarih sayfalarından silinip gittiğimizi düşündükleri anda Anadolu'da yeni bir Türk devletinin temellerini atmıştır.  Bu sarsılmaz temel üzerine inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bin yıllar boyunca Anadolu'nun Türk Yurdu olarak anılmasını sağlayacaktır. 21. yüzyılın Türkiye'sinde bizlere düşen görev, al bayrağımızın gölgesinde, Büyük Atatürk'ün izinde ülkemizi ve milletimizi muassır medeniyetler seviyesine ulaştıracak çalışmalar yapmak ve şartlar ne olursa olsun aziz milletimizin bağımsızlığını savunmaktır.  Bu vesile ile başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, hem cephede hem cephe gerisinde her türlü fedakarlıktan kaçınmayan bu kahraman milletin tüm fertlerini rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ağustos ayının Türk tarihi açısından zafer ayı  olduğunu belirten Başkan Kılınç: "Sultan Alparslan Malazgirt Zaferi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ise Kurtuluş Savaşı ile Anadolu'nun bir Türk Yurdu olduğunu bütün Dünya'ya ilan etmiştir. 

Ülkemizin ve aziz milletimizin harap ve bitap düştüğü bir ortamda damarlarındaki asil kandan aldığı kudretle memleketi işgalden kurtaran Büyük Atatürk, emperyalistlerin tarih sayfalarından silinip gittiğimizi düşündükleri anda Anadolu'da yeni bir Türk devletinin temellerini atmıştır. 

Bu sarsılmaz temel üzerine inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bin yıllar boyunca Anadolu'nun Türk Yurdu olarak anılmasını sağlayacaktır.

21. yüzyılın Türkiye'sinde bizlere düşen görev, al bayrağımızın gölgesinde, Büyük Atatürk'ün izinde ülkemizi ve milletimizi muassır medeniyetler seviyesine ulaştıracak çalışmalar yapmak ve şartlar ne olursa olsun aziz milletimizin bağımsızlığını savunmaktır. 

Bu vesile ile başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, hem cephede hem cephe gerisinde her türlü fedakarlıktan kaçınmayan bu kahraman milletin tüm fertlerini rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.