halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YENİŞEHİR BELEDİYESİ KENTE 5 BİN METREKARELİK BİSİKLET EĞİTİM PARKI KAZANDIRDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.08.2023 - 21:20, Güncelleme: 11.08.2023 - 21:20 1867+ kez okundu.
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİ KENTE 5 BİN METREKARELİK BİSİKLET EĞİTİM PARKI KAZANDIRDI

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeşil alan projelerine bir yenisini daha ekledi. 5 bin metrekarelik alandan oluşan Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı ile Mersinli vatandaşlara hem keyifli bir vakit geçirme alanı hem de bisiklet severlere tam donanımlı bir eğitim parkı imkanı sunuluyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi, Fuat Morel Mahallesi’ndeki Vali Hüseyin Aksoy Caddesi üzerinde bulunan Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı’nı tamamladı. Park ile Yenişehir’deki yeşil alan sayısı arttırılırken bisiklet sporunun yaygınlaşmasına da katkı sağlanacak. Park sadece bisiklet sürmeyi öğrenmek isteyenlere değil, aynı zamanda ailelerin hoşça vakit geçirmesi için de uygun bir mekan olarak tasarlandı. Çocuklar bisiklet kullanmayı güvenli bir şekilde öğrenecek Parkın içerisindeki bisiklet yolları, farklı zorluk seviyelerine sahip parkurlarla donatıldı. Bu sayede hem çocuklar hem de yetişkinler, bisiklet sürme becerilerini geliştirme ve eğlenceli vakit geçirme fırsatı bulacak. Çocukların bisiklet kullanmayı güvenli bir şekilde öğrenebilecekleri parkta vatandaşlar da rahat bir nefes alabilecek. Başkan Özyiğit, “Hep birlikte daha yeşil, daha temiz ve daha sağlıklı bir şehir oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.” Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı'nın kente hayırlı olmasını dileyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’imizi yeşil alanları ve spor olanaklarıyla daha da zenginleştiriyoruz. Bu parkımız vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilecekleri özel bir alan olacak. Ve bisiklet tutkunlarının da uğrak noktası haline gelecek. Yeşil alanların artması, şehrimizin yaşam kalitesini yükseltirken aynı zamanda sağlığımıza da katkı sağlıyor. Hep birlikte daha yeşil, daha temiz ve daha sağlıklı bir şehir oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel park için emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kentimize hayırlı olsun.” dedi.
Mersin Yenişehir Belediyesi, yeşil alan projelerine bir yenisini daha ekledi. 5 bin metrekarelik alandan oluşan Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı ile Mersinli vatandaşlara hem keyifli bir vakit geçirme alanı hem de bisiklet severlere tam donanımlı bir eğitim parkı imkanı sunuluyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi, Fuat Morel Mahallesi’ndeki Vali Hüseyin Aksoy Caddesi üzerinde bulunan Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı’nı tamamladı. Park ile Yenişehir’deki yeşil alan sayısı arttırılırken bisiklet sporunun yaygınlaşmasına da katkı sağlanacak. Park sadece bisiklet sürmeyi öğrenmek isteyenlere değil, aynı zamanda ailelerin hoşça vakit geçirmesi için de uygun bir mekan olarak tasarlandı.

Çocuklar bisiklet kullanmayı güvenli bir şekilde öğrenecek

Parkın içerisindeki bisiklet yolları, farklı zorluk seviyelerine sahip parkurlarla donatıldı. Bu sayede hem çocuklar hem de yetişkinler, bisiklet sürme becerilerini geliştirme ve eğlenceli vakit geçirme fırsatı bulacak. Çocukların bisiklet kullanmayı güvenli bir şekilde öğrenebilecekleri parkta vatandaşlar da rahat bir nefes alabilecek.

Başkan Özyiğit, “Hep birlikte daha yeşil, daha temiz ve daha sağlıklı bir şehir oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Remziye Günay Eryılmaz Bisiklet Eğitim Parkı'nın kente hayırlı olmasını dileyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’imizi yeşil alanları ve spor olanaklarıyla daha da zenginleştiriyoruz. Bu parkımız vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilecekleri özel bir alan olacak. Ve bisiklet tutkunlarının da uğrak noktası haline gelecek. Yeşil alanların artması, şehrimizin yaşam kalitesini yükseltirken aynı zamanda sağlığımıza da katkı sağlıyor. Hep birlikte daha yeşil, daha temiz ve daha sağlıklı bir şehir oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel park için emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kentimize hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.