halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MOBİL KUAFÖR, MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇOCUKLARINA HİZMET VERDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.09.2023 - 12:02, Güncelleme: 09.09.2023 - 12:02 1960+ kez okundu.
 

MOBİL KUAFÖR, MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇOCUKLARINA HİZMET VERDİ

Dar gelirli aileler başta olmak üzere, kırsalda kuaför ve berber hizmetine kolaylıkla ulaşamayan her yaştan insanın faydalandığı Mersin Büyükşehir’in ‘Mobil Kuaför’ aracı, bu kez rotasını çocuklar için Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü’ne çevirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yenilikçi projeleri hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, yediden yetmişe herkesin yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, ‘Yar Saçların Lüle Lüle’ sloganıyla mahalle mahalle dolaşıp Mersin’inin köylerinde hizmet veren ‘Mobil Kuaför’ aracı, berber ve kuaför hizmetini vatandaşın ayağına götürmeyi sürdürüyor. Bir kuaför salonunda bulunan bütün teknik malzemelerin bulunduğu mobil araçta; saç kesiminden saç boyasına, kişisel bakımdan tıraşa kadar hem kadın hem erkek için ihtiyaç duyulan tüm kuaförlük hizmeti sunuluyor. Ekipmanlar, her kullanım sonrası sterilize edilerek yeni kullanıma hazır hale getiriliyor. Mobil Kuaför’den yediden yetmişe herkes faydalanıyor Sosyoekonomik yönden dezavantajlı olan mahalleler başta olmak üzere, her yaştan Mersinli’nin faydalandığı ‘Mobil Kuaför’ aracı, bu kez Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü’ndeydi. Pikolo Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi’ projesine ‘Mobil Kuaför’ aracı ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına hizmet verdi. Mobil Kuaför’de saçlarını istedikleri şekilde kestiren çocuklara, şampuan ve banyo lifinden oluşan hediye paketleri de dağıtıldı. Yazgı: “Bu projeye Mobil Kuaför aracı ile destek vermekten dolayı mutluyuz” Mersin’in kırsal mahallerinde yaşayan vatandaşlara kuaförlük hizmetini ‘Mobil Kuaför’ aracı ile sağladıklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, “Mobil Kuaför, Mersin’in köylerindeki vatandaşlarımızın ayağına hizmet götüren bir kuaför aracı” şeklinde konuştu. Mobil Kuaför hizmetinden bu kez faydalanan grubun çocuklar olduğunu kaydeden Yazgı, “Pikolo Derneği’nin yürütmüş olduğu ve mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi’ projesine Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak destek vererek, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.  Çocuklar Mobil Kuaför hizmetinden mutlu oldu Mobil Kuaför’de saçlarını kestiren çocuklardan Zehra Bahra, “Havalar çok sıcaktı, saçlarımı kestirdim. Yeni saçlarım güzel oldu, memnunum” dedi. Mobil Kuaför’den faydalanan Büşra Sarıkan ise, “Saçlarımı kestirmeyeli uzun zaman olmuştu. Kuaför abla saçımı kesti, taradı, topladı ve şekil verdi. Son hali çok güzel oldu” diye konuştu.    
Dar gelirli aileler başta olmak üzere, kırsalda kuaför ve berber hizmetine kolaylıkla ulaşamayan her yaştan insanın faydalandığı Mersin Büyükşehir’in ‘Mobil Kuaför’ aracı, bu kez rotasını çocuklar için Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü’ne çevirdi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yenilikçi projeleri hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, yediden yetmişe herkesin yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, ‘Yar Saçların Lüle Lüle’ sloganıyla mahalle mahalle dolaşıp Mersin’inin köylerinde hizmet veren ‘Mobil Kuaför’ aracı, berber ve kuaför hizmetini vatandaşın ayağına götürmeyi sürdürüyor. Bir kuaför salonunda bulunan bütün teknik malzemelerin bulunduğu mobil araçta; saç kesiminden saç boyasına, kişisel bakımdan tıraşa kadar hem kadın hem erkek için ihtiyaç duyulan tüm kuaförlük hizmeti sunuluyor. Ekipmanlar, her kullanım sonrası sterilize edilerek yeni kullanıma hazır hale getiriliyor.

Mobil Kuaför’den yediden yetmişe herkes faydalanıyor

Sosyoekonomik yönden dezavantajlı olan mahalleler başta olmak üzere, her yaştan Mersinli’nin faydalandığı ‘Mobil Kuaför’ aracı, bu kez Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü’ndeydi. Pikolo Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi’ projesine ‘Mobil Kuaför’ aracı ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına hizmet verdi. Mobil Kuaför’de saçlarını istedikleri şekilde kestiren çocuklara, şampuan ve banyo lifinden oluşan hediye paketleri de dağıtıldı.

Yazgı: “Bu projeye Mobil Kuaför aracı ile destek vermekten dolayı mutluyuz”

Mersin’in kırsal mahallerinde yaşayan vatandaşlara kuaförlük hizmetini ‘Mobil Kuaför’ aracı ile sağladıklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, “Mobil Kuaför, Mersin’in köylerindeki vatandaşlarımızın ayağına hizmet götüren bir kuaför aracı” şeklinde konuştu. Mobil Kuaför hizmetinden bu kez faydalanan grubun çocuklar olduğunu kaydeden Yazgı, “Pikolo Derneği’nin yürütmüş olduğu ve mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi’ projesine Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak destek vererek, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 Çocuklar Mobil Kuaför hizmetinden mutlu oldu

Mobil Kuaför’de saçlarını kestiren çocuklardan Zehra Bahra, “Havalar çok sıcaktı, saçlarımı kestirdim. Yeni saçlarım güzel oldu, memnunum” dedi.

Mobil Kuaför’den faydalanan Büşra Sarıkan ise, “Saçlarımı kestirmeyeli uzun zaman olmuştu. Kuaför abla saçımı kesti, taradı, topladı ve şekil verdi. Son hali çok güzel oldu” diye konuştu.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.