halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN HİZMET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.01.2024 - 15:53, Güncelleme: 17.01.2024 - 15:53 1326+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN HİZMET

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi; evde bakım, sağlık taraması ve hasta nakil ambulansı hizmetiyle birçok kişinin hayatını kolaylaştırıyor.

Belediye personelinin yanı sıra ilçede yaşayan yaş almış vatandaşlar, kalp ve kanser hastaları, engelli bireyler ile şehit ve gazi yakınlarının sağlık kontrolleri, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Belediye, bu çerçevede 6 bin kişiyi sağlık taramasından geçirdi. Vatandaşların ikametlerine ambulans desteği sağlanarak ateş, tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı, kalp grafiği çekildi. Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde verilen hasta nakil ve ambulans hizmetiyle de ilçede ikamet eden yatağa bağımlı hastalar evlerinden alıp sağlık kuruluşlarına nakil desteği sağlandı. Toroslar Belediyesinin Teknik ve Mesleki Eğitim Kurslarına (TORTEK) katılan kursiyerlere de uzman doktorların kontrolünde mamografi, rahim ağzı ve kolon kanserine yönelik ön taramalar yapıldı. Toroslar Belediyesi ayrıca, deprem bölgesinden Mersin’e gelen yaralı depremzedeler için ambulans ve sağlık ekibi desteği de vererek, vatandaşların her an yanında yer aldı.   “HALKIMIZIN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, belediye olarak vatandaşların sağlığını önemsediklerini söyledi. Başkan Yılmaz; “Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlığı ve mutluluğu. Sağlık taraması ve hasta nakil hizmetimizle vatandaşlarımızın tedavi süreçlerinde yanlarında oluyoruz. Bu çalışmalarla amacımız sağlıklı yaşama destek olmak” dedi.
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi; evde bakım, sağlık taraması ve hasta nakil ambulansı hizmetiyle birçok kişinin hayatını kolaylaştırıyor.

Belediye personelinin yanı sıra ilçede yaşayan yaş almış vatandaşlar, kalp ve kanser hastaları, engelli bireyler ile şehit ve gazi yakınlarının sağlık kontrolleri, Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Belediye, bu çerçevede 6 bin kişiyi sağlık taramasından geçirdi. Vatandaşların ikametlerine ambulans desteği sağlanarak ateş, tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı, kalp grafiği çekildi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde verilen hasta nakil ve ambulans hizmetiyle de ilçede ikamet eden yatağa bağımlı hastalar evlerinden alıp sağlık kuruluşlarına nakil desteği sağlandı.

Toroslar Belediyesinin Teknik ve Mesleki Eğitim Kurslarına (TORTEK) katılan kursiyerlere de uzman doktorların kontrolünde mamografi, rahim ağzı ve kolon kanserine yönelik ön taramalar yapıldı.

Toroslar Belediyesi ayrıca, deprem bölgesinden Mersin’e gelen yaralı depremzedeler için ambulans ve sağlık ekibi desteği de vererek, vatandaşların her an yanında yer aldı.

 

“HALKIMIZIN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, belediye olarak vatandaşların sağlığını önemsediklerini söyledi.

Başkan Yılmaz; “Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlığı ve mutluluğu. Sağlık taraması ve hasta nakil hizmetimizle vatandaşlarımızın tedavi süreçlerinde yanlarında oluyoruz. Bu çalışmalarla amacımız sağlıklı yaşama destek olmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.